Aktywne Wpisy

harold97 +176
Returned +91
Jak ja widze te grube baby na tych hulajnogach elektrycznych, to mnie krew zalewa xD zlazic z tych hulajnog I butowac, na zdrowie wam to wyjdzie a I spoleczenstwu bedzie lzej jak przestaniecie zajmowac tyle miejsca I zaczniecie byc w koncu uzyteczne xD na tych hulajnogach powinny byc montowane wagi I kamery, I jakby wykryly gruba babe, to od razu powinny kasowac z konta 3 dychy I sie blokowac, zeby taka nawet

Brother czy Epson?
Witam, poszukuje urządzenie wielofunkcyjne do około 800 zł.
Zależy mi szczególnie na:
- wysoka rozdzielczość skanera
- dobra jakość wydruków
- niska cena tuszu - HP odpada:P
Znalazłem 2 urządzenia najbardziej spełniające te kryteria: Epson EcoTank L3251 oraz Brother DCP-T426W.
Które jest lepsze? Posiada ktoś któreś z tych urządzeń i jakie są wrażenia z użytkowania ? A może znacie lepsze w podobnej cenie?
... Brother przyjmuje grubszy papier (nawet do 300 g) jeśli chodzi o wydruki np. dyplomów i ma większy główny podajnik. Epson przyjmie lepszy papier fotograficzny, ale do głównego podajnika włożysz papier o grubości 90 g.
Skanery
Na ile stron to potem faktycznie wystarcza?
Pod linkiem znajdziesz informacje o dostępnych w moim sklepie wkładach oraz ich cenach -> https://www.drtusz.pl/tusze-do-brother-dcp-t426w-zamienniki-oryginalne-c-10422079582.html?term_auto=Brother_DCP-T426W Pozdrawiam, DrTusz