Miłośnicy historii i spamowania Wołyniem 24/7 nawet nie wspomnieli dziś że 23 marca 1832 roku car Rosji Mikołaj I Romanow nakazał porywać polskie dzieci,by brutalnie uczyć ich sztuki wojennej.
Chodzi wam wyłącznie o onucowanie a nie o pamięć historyczną.
@Bobito: Niestety taka prawda. Wszędzie widzą ukraińską propagande, a to tylko anty-kacapska i to ich doprowadza do czerwoności, bo jak to tak nienawidzieć wielgiej rassyji?
@Bobito: a ja taka sama mele pluje na ryj kazdemu kto pròbuje wyzywac od onuc ludzi ktòrzy mòwią prawdę ja o wołyniu zawsze bede mòwił i pamiętał tak samo jak o katyniu i innych zbrodniach.
a ja taka sama mele pluje na ryj kazdemu kto pròbuje wyzywac od onuc ludzi ktòrzy mòwią prawdę ja o wołyniu zawsze bede mòwił i pamiętał tak samo jak o katyniu i innych zbrodniach.
@Bobito: powiem krótko - o zbrodniach ukraińskich bandytów nie wolno nam zapomnieć nigdy i fakt, że aktualnie Ukraińcy walczą z kacapami w żaden sposób nie sprawia że mamy im wszystko darować i wymazać z kart historii. Polska i Polacy pokazali swoją wielkość jako ludzie pomagając Ukrainie i Ukraińcom - zobaczymy jak się będą zachowywać gdy wojna się skończy (zostanie wygrana przez UA). Jeśli dalej będą gloryfikować swołocz, która mordowała Polaków i
Miłośnicy historii i spamowania Wołyniem 24/7 nawet nie wspomnieli dziś że 23 marca 1832 roku car Rosji Mikołaj I Romanow nakazał porywać polskie dzieci,by brutalnie uczyć ich sztuki wojennej.
Chodzi wam wyłącznie o onucowanie a nie o pamięć historyczną.
Taki wasz obraz ha tfu!
https://wykop.pl/wpis/70802173/ukraina-wojna-rosja-historia-historiapolski-jutro-
Wszędzie widzą ukraińską propagande, a to tylko anty-kacapska i to ich doprowadza do czerwoności, bo jak to tak nienawidzieć wielgiej rassyji?
@Bobito: Potwierdzam to
Komentarz usunięty przez moderatora
@drivent: Chcesz możemy po polsku pogadać jak chcesz
@b4neno: Gdzie masz ukraińców na wykopie pokaż mi, jedynie aryo jest xDD
Swojego ruskiego akcentu?
nie ma sprawy, w ilu tam będziecie?
@b4neno: Czy ty właśnie powiedziałeś, że Ukraińcy się starają w robocie? To co jest w takim razie z nimi nie tak?
Sam prezentujesz się jako ruski troll.
A jeżeli nie wierzysz, zapraszam na discorda
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: Fajne Ó :D
Chyba złej klawiatury używasz iwan?
@Bobito: oni nie wiedzą kiedy ten Wołyń, w ogóle, się wydarzył xD