Wpis z mikrobloga

@xgalx: Mogę się wypowiedzieć jedynie na temat nakka. Logujesz się do platformy i masz dwa wyjścia. Albo wchodzisz na otwarty już pokój który czeka na dowolnego gracza, albo Ty ustawiasz grę i czekasz na gościa.
Można grać z kamerą lub bez. Część użytkowników w nazwie pokoju wpisuje czy chce grać z kamerą czy dopuszcza bez. Ogólnie bardzo intuicyjne jest poruszanie się tam i spoko ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡
@PingwinieKolana: kiedy kupiona ta Winmau Blade 5? I ile mniej więcej kolega dziennie ją eksploatuje? Bo dość zdrowo wygląda, a ja pajacuje na jakimś badziewiu i myślę, żeby w końcu ogarnąć coś dobrego( ͡º ͜ʖ͡º)
@darrol
Moja Blade 5 w styczniu miała dwa lata. Grałem ostrzej na początku 2021 i potem znów na przełomie 2021/2022 też trzy miesiące może. Teraz na nowo wróciłem do rzucania w grudniu i od tego czasu kilka razy w tygodniu gram sobie regularnie. Nie mam jakichkolwiek powodów do narzekania na nią i to nawet nie jest Dual Core, po prostu zwykła wersja Blade 5. Mogę ci powiedzieć że taka tarcza to inwestycja
@xgalx @Bramborr

Na LiDarts zasada jest taka sama. Tam jest system wyzwań (takie zaproszenie do gry jakby) i można grać z botem lub z innym graczem, wtedy robimy wyzwanie publiczne. Przy wyzwaniu wyświetla ci się średnia przeciwnika i jego % na doublach co jest super bo można sobie mniej więcej dobierać równych rywali a nie jakąś demolkę z kimś na średniej 75 ( ͡° ͜ʖ ͡°), no chyba