8 dni temu pierwsze 180 a dzisiaj skończone 170 (。◕‿‿◕。) i to jeszcze na kamerkach hehe. Jak ten turniej w wawie będzie za rok to tam wbijam, tylko że na scenę (⌐͡■͜ʖ͡■)
@PingwinieKolana ale mnie #!$%@? wszyscy na tagu wrzucający swoje osiągnięcia xd maxów mam z dwadzieścia na koncie, a najwyższy finisz tylko 132. ale spokojnie, jeszcze z dwadzieścia lat, piętnaście zmian chwytów czy lotek i też zamknę 170 ( ͡º͜ʖ͡º) gratki!
@PingwinieKolana: To tam jest jakiś czat? xD Nigdy nie zagłębiałem się zbytnio co tam piszą. Dzięki za info co do lidarts', sprawdzę to, nie byłem tam jeszcze.
@xgalx: Mogę się wypowiedzieć jedynie na temat nakka. Logujesz się do platformy i masz dwa wyjścia. Albo wchodzisz na otwarty już pokój który czeka na dowolnego gracza, albo Ty ustawiasz grę i czekasz na gościa. Można grać z kamerą lub bez. Część użytkowników w nazwie pokoju wpisuje czy chce grać z kamerą czy dopuszcza bez. Ogólnie bardzo intuicyjne jest poruszanie się tam i spoko ludzie ( ͡°͜ʖ͡
@PingwinieKolana: kiedy kupiona ta Winmau Blade 5? I ile mniej więcej kolega dziennie ją eksploatuje? Bo dość zdrowo wygląda, a ja pajacuje na jakimś badziewiu i myślę, żeby w końcu ogarnąć coś dobrego( ͡º͜ʖ͡º)
@darrol Moja Blade 5 w styczniu miała dwa lata. Grałem ostrzej na początku 2021 i potem znów na przełomie 2021/2022 też trzy miesiące może. Teraz na nowo wróciłem do rzucania w grudniu i od tego czasu kilka razy w tygodniu gram sobie regularnie. Nie mam jakichkolwiek powodów do narzekania na nią i to nawet nie jest Dual Core, po prostu zwykła wersja Blade 5. Mogę ci powiedzieć że taka tarcza to inwestycja
Na LiDarts zasada jest taka sama. Tam jest system wyzwań (takie zaproszenie do gry jakby) i można grać z botem lub z innym graczem, wtedy robimy wyzwanie publiczne. Przy wyzwaniu wyświetla ci się średnia przeciwnika i jego % na doublach co jest super bo można sobie mniej więcej dobierać równych rywali a nie jakąś demolkę z kimś na średniej 75 ( ͡°͜ʖ͡°), no chyba
#dart
Na której platformie grasz?
Dzięki, na lidarts obecnie gram. Chciałem na Nakka ale tam się non stop ktoś na czacie kłóci z kimś xd
Nie myśl o tym to samo wejdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzięki za info co do lidarts', sprawdzę to, nie byłem tam jeszcze.
są jakieś mecze online?
Jak to się odbywa?
Można grać z kamerą lub bez. Część użytkowników w nazwie pokoju wpisuje czy chce grać z kamerą czy dopuszcza bez. Ogólnie bardzo intuicyjne jest poruszanie się tam i spoko ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡
Moja Blade 5 w styczniu miała dwa lata. Grałem ostrzej na początku 2021 i potem znów na przełomie 2021/2022 też trzy miesiące może. Teraz na nowo wróciłem do rzucania w grudniu i od tego czasu kilka razy w tygodniu gram sobie regularnie. Nie mam jakichkolwiek powodów do narzekania na nią i to nawet nie jest Dual Core, po prostu zwykła wersja Blade 5. Mogę ci powiedzieć że taka tarcza to inwestycja
Na LiDarts zasada jest taka sama. Tam jest system wyzwań (takie zaproszenie do gry jakby) i można grać z botem lub z innym graczem, wtedy robimy wyzwanie publiczne. Przy wyzwaniu wyświetla ci się średnia przeciwnika i jego % na doublach co jest super bo można sobie mniej więcej dobierać równych rywali a nie jakąś demolkę z kimś na średniej 75 ( ͡° ͜ʖ ͡°), no chyba
chyba czas powiesić tarcze znowu na ścianie.