Aktywne Wpisy

xydeN- +73
I tak będę wyszydzany za to i będzie, że mam ból dupy, ale dożyliśmy czasów, gdzie 21 letnią dziewczynę z 13 mln obserwujących na Tik Toku za głupie nagrywanie jakichś filmików stać na zakup 3 mieszkań w Hiszpanii w tym jedno będzie dla jej matki
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny

xlosdas 0
Robię #pokazmorde bo chce sprawdzic co w moim profilu na #tinder -ze jest nie tak. Najbardziej mnie interesuje opinia dziewczyn, później #redpill -owców, później #bluepill -owców, a #!$%@? mnie opinia #blackpill -owców, ale możecie napisać swoje wysrywy że tylko #chad -y maja szanse na dziewczyne. To mój opis---
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????

Pomijając już nawet kwestię dostaw czy innych, można mieć w tym temacie podzielone zdania jednak straszenie Polaków SBU/ZSU pokazuje, że troszkę za daleko się zagalopowali towarzysze. Ja bym się na ich miejscu skupił bardziej jak tego Putina do Hagi zaciągnąć zamiast dyktować Polakom jak mają żyć u siebie w kraju i kogo czcić.
Kwiii nie będziesz mówił im kogo mają czcić u siebie w kraju kwiii Jednak oni mogą to robić xd
#ukraina #polska
jak się już ruskich zezłomuje to wtedy można się kłócić kto komu dziadka na widły nabił
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Aquamen: to nie był wyczyn Piłsudskiego.
No i Japonia znacznie mocniej zezłomowała Ruskich
Powiesz, że kult UPA to kult morderców i zbrodniarzy czy jednak nie przejdzie ci to przez palce co?
Natomaist jak ktoś się "troszczy o pamięć o Wołyniu" w koszulce z Zadzierskim, bo on "bronił Polaków" to
Masz jedno zadanie, piętnować Polaków wybielać Ukraińców. Spełniasz się świetnie.
Cały twój post to niezły fikoł mentalny tak jak i "dyskusja"
@Aquamen: Dzięki, wiem. Tobie za to idzie raczej słabo, ale przynajmniej się starasz ????
@Aquamen: musieli by ciebie z Kocborowa wypuści, łatwiej będzie ci o transfer do twojego ziomka w Choroszczy
@Aquamen: Trzęsę się i boję się. Wiem, że gniew takich jak ty maciusiów z wykopu może być potężno siło.
I wypłaty, skończą się dobre czasy.
Bzdury.
@Aquamen: Jak się wojna skończy, to już będzie Ukropolin na 100%. Zasłużeni pracownicy wydziału propagandy internetowej zostaną oddelegowani na wyższe stanowiska niż klepanie postów.
Btw to ty mnie także zmieniłeś ty i neuropki wybielające nazistowskie wstawki możesz to zobaczyć tutaj: #russkietrolle Nic tak nie zraziło mnie do Ukrainy jak Wy.
@Aquamen: Rozumiem, ze straszny ból dupy masz, choć nie wiem o co.
Tam trwa wojna, bohaterowie z innych wojen są dla nich potrzebni. A że najwięksi ich bohaterowie brali też udział w zbrodniach wojennych, to wynik trwającej wtedy wojny zbrojnej i propagandowej. Do dzisiejszych czasów dla Ukraińców nie istniała tragadia na Wołyniu, bo to nie był temat do
Ale poczytaj o przebiegu konfliktu.
@dlugi-gr: Gdzie są im potrzebni? W Krakowie na przykład? Wytłumacz mi tak na twój chłopski rozum jak kultywowanie faszystowskiej symboliki w obcym kraju pomaga żołnierzowi w okopie tysiąc kilometrów dalej
No weź mi wytłumacz bo naprawdę nie wiem.
@Aquamen: przecież ty nawet nie jesteś Polakiem trollu z Sankt Petersburga xD