Aktywne Wpisy
De_Fault +106
Ehh wyjdź do ludzi mówili. Zagadaj kasjerkę i bzikaj. Miałem dziś lepszy dzień i dobry humor to mnie poniosło za bardzo i postanowiłem skoczyć do okolicznej żabki w której pracuje taki fajny blond milf ~40lvl. Poprosiłem o beauvillon (takie trochę szczyny ale słyszałem że #rozowepaski to lubią) i poprosiła o dowód bo wyglądam młodo to mnie szatan podkusił i palnąłem że pod tym adresem (z dowodu) będę spożywał to wino i czy

kucyk +196
Tak szczerze, jest sens dla takiego juniora się rozwijać obecnie czy lepiej iść w jakieś składanie mebli?
#programowanie #programista3k #programista15k #it #java #chatgpt
@robert_blaszczykowski: Nie, ponieważ to jest model językowy, który uzupełnia tekst na podstawie wcześniejszego tekstu. On nie ma żadnej logiki i wcale nie rozumie naszego świata.
@robert_blaszczykowski: No i? Produktywność seniorów wzrośnie. Reszta może iść się je...ć.
@PanMlecz: Żeby zrobić większe modele, to trzeba mieć dane trenujące. Obawiam się, że akurat w tym przypadku wykorzystano większość łatwo dostępnych danych tj. Internet, więc skąd będą te większe dane?
Po drugie nawet te większe modele będą jedynie coraz lepiej dopasowywać tekst na podstawie wiedzy, którą zgromadziły podczas procesu uczenia. Podstawowy problem jest jednak taki, że te modele nie są
Przykładowo ostatnio poprosiłem go aby mi napisał kod realizujący bufor wyrównany do strony w Linuksie. Zrobił dobrze -