Aktywne Wpisy

MrTofu +5
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta

oxymirek +756
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi

#rower
Wczoraj przyszedł
do tego bardziej detykowane do rowerów: klucze do konusów (ja jeden wyciąłem z kawałka płaskownika), klucze do ściągania supportu (w zależności jaki masz), klucz do kasety, obcinaczki do linek/pancerzy (albo inne obcinaczki które ładnie przetną), skuwacz do łańcucha.
Jak masz hamulce hydrauliczne to zestaw do odpowietrzania.
Co do marek to jakiś prox, czy decathlonowy do domu będzie wystarczający.
Imbusy i torx już mam, jakieś inne podstawowe narzędzia też. Dzięki za rady, po prostu zorientuję się co właściwie w moim rowerze siedzi i kupię oddzielnie potrzebne narzędzia. Ale listy wymienione przez was z pewnością będą pomocne, bo o części tych sprzętów nawet nie miałem pojęcia.
@pp93: kupuj gdy będziesz chciał zająć się konkretną rzeczą.
Chcesz zmienić łańcuch? Kup skuwacz + cążki co zapinania (są zbędne, ale bardzo wygodne)
Chcesz zmienić napęd? powyższe + do odkręcania kasety, ewentualnie korby
itd.
Teraz kupując będzie Ci tylko zagracało, a możesz nigdy nie użyć, bo "w tym momencie nie mam czasu i wrzucę do serwisu na szybko"