Aktywne Wpisy

Bunch +623
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie

soshiu +1
Schudlem 7 kg w tydzien (z 77 do 70) Nie celowo, ale praktycnie nie mam apetytu, nie wiem czemu. Czy to powod do niepokoju? No bo chyba apetyt powinien byc nawet wiekszy skoro duzo cwicze? (Na basenie codziennie, jezdze tez na rowerze) #odchudzanie #dieta #zdrowie
Trochę je "odpicowałem" żeby wykresiki ładniej pasowały xD. Więcej o tym opisane na wykresie.
Wiadomo, że idealnie nigdy nie będą pasować bo więcej czynników wpływa na rynek najmu, ale po "lekkim" podrasowaniu korelacja jest zadziwiająca xd. A może i nie jest i widzę tylko to co chcę widzieć xD. Proszę brać to z przymrużeniem oka.
Ciekawe jak ten wykresik się zmieni gdy skończy się wojna (ʘ‿ʘ). Oby czym szybciej dla dobra wszystkich (no może nie "landlordów" xd).
#nieruchomosci #ukraina #wynajem
Gdy spadkowicze będą zacierali ręce, imigranci skorzystają z programu kredyt 2% i sprzątną im sprzed nosa mieszkanka. A wtedy spadkowiczom zostaną tylko ciasne klitki 14m za 500k z pralką nad kiblem
no tak, bo Polacy jak sie najechali do londyn to podlapali robote na budowie/tasmie i pierwsze co to wykupili lokalne nieruchomosci (tam byla wieczna promocja kredyt 2% dla kazdego, nawet i na 20. mieszkanie)
@molski:
Komentarz usunięty przez autora
Bo już od sporej ilości osób słyszałem, że ukr będą mogli korzystać z tego "udogodnienia" dla obywateli Polski, bez obywatelstwa. Po prostu. Na krzywy ryj