Aktywne Wpisy

Ryneczek +105
Myślałem, że to jakaś ruska propaganda krążąca po twitterze, ale nie - nowym rzecznikiem prasowym ukraińskiej armii naprawdę został trans, niejaki Sarah Ashton-Cirillo. Ciekawe, co na to Azovcy i reszta ukraińskich narodowców. Przykro patrzeć, jak Ameryka upadla naszych sąsiadów, propagując swoją atlantycką ideologię. Chłop, który sobie ucina siusiaka i zmienia płeć jest dla mnie zaburzony. Koniec kropka.
https://www.newsweek.com/ukraine-military-has-new-transgender-spokesperson-1817334
#ukraina #wojna #bekazlewactwa #4konserwy
https://www.newsweek.com/ukraine-military-has-new-transgender-spokesperson-1817334
#ukraina #wojna #bekazlewactwa #4konserwy

cardenas +114
Takiego scenariusza to nie wymyśliłby chyba nawet Bareja.
Jakiś Ukrainiec we Lwowie pobił transa, ale sprawą zainteresował się nowy anglojęzyczny rzecznik ukraińskich sił zbrojnych (też jakiś trans z Ameryki) i nagłośnił ją. Gościa przez to odwiedzili pewnie jacyś smutni panowie z SBU i kazali mu publicznie przeprosić pod groźbą wysłania na front żeby był dobry PR na zachodzie, ale coś nie pykło, bo gość w przeprosinach właściwie powiedział no sorry, ale mój
Jakiś Ukrainiec we Lwowie pobił transa, ale sprawą zainteresował się nowy anglojęzyczny rzecznik ukraińskich sił zbrojnych (też jakiś trans z Ameryki) i nagłośnił ją. Gościa przez to odwiedzili pewnie jacyś smutni panowie z SBU i kazali mu publicznie przeprosić pod groźbą wysłania na front żeby był dobry PR na zachodzie, ale coś nie pykło, bo gość w przeprosinach właściwie powiedział no sorry, ale mój

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
W marcu modlimy się o dar męstwa dla polskich mężczyzn, za wstawiennictwem świętego Józefa.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)