Aktywne Wpisy

Andropov +104
Może to zabrzmi śmiesznie i dziwnie, ale dzisiaj zdałem sobie sprawę jakim zerem życiowym jestem. Mam 29 lat (za 4 miechy 30) od dzieciństwa w domu patologia. Nadopiekuńcza matka, ojciec alkoholik - zrobiła ze mnie sierote robiąc wszystko za mnie a ojciec zaszył od dzieciaka lęk w głowie, doprowadził do nerwicy, fobii społecznej, depresji. Przez cały okres w życiu pracowałem tylko 4 lata. Odłożone mam może z 15 tysięcy złotych, obecnie nie

WielkiNos +11
Na pewno wielu panów się zastanawia czemu tak wiele kobiet chodzi w szerokich spodniach, legginsach z długimi tunikami zasłaniajacymi tyłek czy znienawidzonych butach emu. Macie odpowiedź.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn

Na żywność, leki, sprzęt medyczny, wyłączyć im zachodni software, odciąć od internetu, GPS'a itd itp, opcji jest jeszcze mnóstwo, można nawet im szlaki morskie zablokować w europie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napewno rosyjska gospodarka będzie się prężnie rozwijać w takich warunkach, polecam.
Nie wiem czy wiesz, ale GPS, czyli system amerykański różni się w wersji cywilnej od tej wojskowej. I z racji tego, że Polska własnych satelit nie ma, to w przypadku wojny jesteśmy zdatni na dane od Amerykanów, tak jak ukraińcy teraz. A amerykanie z jakiegoś powodu mogą nie chcieć w każdej sytuacji nam danych
@adamalboniedam123 zajebiscie
@pamareum: Nie wiem czy wiesz ale ruski glonass nie jest skończony i na Ukrainie tak średnio działa. I stąd ruscy tam korzystają z wrażego cywilnego gps. Więc tyle póki co w temacie "ruskiego gps"