Aktywne Wpisy

Soothsayer +86
dzisiaj podczas biegania wybiegłem prosto na dzika, na szczęście zesrał się równie mocno co ja i zamiast atakować to #!$%@?ł tak jak ja xD w ogóle to ciekawe bo wczoraj też go widziałem, ale dalej i chyba nie ma żadnego stada, biedak nie rucha i tylko się szwęda to tu to tam, zrobiło mi się go szkoda

Zoyav +12
pamiętam jak dziadek kilka razy mówił mi, że w piwnicy pod pokojem (która ostatni raz była otwierana jak byłam kilkuletnim gówniakiem) trzyma pieniądze na czarną godzinę i teraz zastanawiam się, czy to była prawda, czy sobie tylko śmieszkował, bo miał duże poczucie humoru, a dom jest aktualnie wystawiony na sprzedaż
mówić o tym matce? 50:50 że to prawda, bo dziadkowie ze strony matki akurat dużo kasy mieli
mówić o tym matce? 50:50 że to prawda, bo dziadkowie ze strony matki akurat dużo kasy mieli
@Mein_Kraft: "Grubianin" to nie jest osoba przy kości, tylko cham i prostak xD
No i umówmy się - Kosno to jest cep bez subtelności, który jak używa ironii, to musi ją zaznaczyć. W jego stylu bardziej byłoby "GRUBianin" czy coś podobnego.
gbur chyba
edit: nie znałem, dziękuję i przepraszam. Masz rację.
@Bigticket: Niech powie to teraz swojemu obwożnemu zwierzęciu, że to on uratował psa i widział knura w Choroszczy, to nie zdąży się tlusty weganin nawet obrócić, bo już będzie walony lachą po tym durnym łbie :)
A co do screena to przydalby się jakiś życzliwy na miejscu, który by przypomniał knurzysku jak to Rafał mu pomaga od lat hehe
Chociaż wiadomo jakby to przebiegło - kristof by pojechał jak maselkiem po chlebku, po zielonym by to spłynęło i
@Bigticket: Tak by było, bo już tak bywało. Zresztą knur jak to knur, jeśli sami nie przyjda zbesztane arony, krety i