Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

wykop +6
Wykopowicze,
czas na szybką ankietę! Jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujesz wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku? Zaznaczcie odpowiedź w ankiecie, będzie nam również miło jeśli uargumentujecie swoją odpowiedź w komentarzach pod tym wpisem (ʘ‿ʘ)
------
A korzystając z okazji, szybki #wykopchangelog:
- naprawiliśmy problem z właściwą datą po zmianie czasu;
- rozwiązaliśmy również problem z
czas na szybką ankietę! Jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujesz wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku? Zaznaczcie odpowiedź w ankiecie, będzie nam również miło jeśli uargumentujecie swoją odpowiedź w komentarzach pod tym wpisem (ʘ‿ʘ)
------
A korzystając z okazji, szybki #wykopchangelog:
- naprawiliśmy problem z właściwą datą po zmianie czasu;
- rozwiązaliśmy również problem z
Czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” wszystkie powiadomienia (wołania) z tego wątku?
- Tak 75.3% (466)
- Nie 24.7% (153)
1. kondycja F1 jako sportu - nic mnie tak nie odrzuciło od F1 jak sędziowanie w 2021r., finał sezonu przelał czarę goryczy. Gdy już myślałem, że Liberty i FIA zrozumieją swoje błędy i zaczną mozolną ścieżkę poprawy reputacji przyszła saga z Andrettim i teraz cyrk z karami dla Alonso. Na deser afera z Daytona 24h. Chyba dorosły człowiek powinien sobie darować oglądanie komercyjnych sportów zawodowych bo prędzej czy później okazuje się że to bardziej teatr niż sport.
2. kondycja tagu - nie chce mi się nawet gadać o vikop2.0 ale jestem trochę rozczarowany tym co tu się dzieje. Kiedyś wojenki na tagu skupiały się głównie na linii powrutowcy vs. kubicosceptycy. Myślałem, że wraz z definitywnym zakończeniem kariery Roberta w F1 (nie dajmy się nabrać na jego okrężne wypowiedzi, it's over man) ilość toksyn wydzielanych na tagu spadnie. Jakież jest moje zdziwienie patrząc na to jak się wyzywacie i skaczecie sobie do gardeł.
Jakieś to wszystko takie nie wiem...
Wojenki skupiały się głównie ma powrutach i anty? Wtedy nikt nikogo nie wyzywał i nie było jadu?
Chyba zapomniałeś już jak co wyścig Hamilton był yebany za to ze wygrywa i jest czarny xd
Tu zawsze było tak samo, teraz tyko okoliczności się zmieniły
Mądrzysz się a sam Maxa od pedałów wyzywałeś na mirko.
@winsxspl: Zauważyłem że hipokryzja to ulubione słowo hipokrytów