Aktywne Wpisy
d3cybelek +26
Tak szczerze to trochę #!$%@? większości osób wygrać tego GTR. Raz, że każdy wie ile warty i strach go trzymać gdziekolwiek indziej niż w strzeżonym garażu to dodatkowo ludzi są zawistni i pewnie niektórzy będą chcieli porysować czy coś jak go zobaczą na mieście.
Nie wspominając już o tym, że taką furą też trzeba umieć jeździć żeby nie zrobić sobie i innym na drodze krzywdy.
#famemma
Nie wspominając już o tym, że taką furą też trzeba umieć jeździć żeby nie zrobić sobie i innym na drodze krzywdy.
#famemma

Mirki, jak naprawić tak #!$%@? brodzik bez wyciagania/wyjmowania go. Nie moja chata, wynajmujący to szuja i nie mam zamiaru z debilem współpracować ani mu fundować nowego brodzika. Jakieś pomysły?
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika

Zakończmy ten spór RAZ NA ZAWSZE, bo już jestem tym zmęczony.
W komentarzach głosowanie
#lidl #biedronka #zakupy #cebuladeals
biedronka.. tych w moim mieście jest 30, zaś lidów 12.
W lidlu nie bywam w zasadzie w ogóle, ostatnio chyba 2 lata temu, jak nie 3, bo nie ma tych sklepów w zasadzie na obszarach w których się poruszam lub daleko
@r5678: Nigdy w życiu nie wejde do Biedronki - kolejki i syf wszędzie to pogarda dla klienta, nie wolno do tego ręki przykładać
Biedronka ma większą ofertę nabiału koktajle od piątnicy, więcej rodzajów skyrów i podobnych, lepiej rozstawione czekolady i całkiem smaczne moim zdaniem.
Lidl natomiast ma te swoje półeczki z jakimiś tanimi gadżetami
@Saeglopur: to samo mogę powiedzieć o lidlu
@Goronco: Hejtujemy niemców, ale jednocześnie uwielbiamy im dawać własne pieniądze, do tego rozwijają sieć w nierynkowy sposób...
@malronos: co za różnica. Te bramki w Lidlu zwykle mają problem z odczytaniem kodu z paragonu, ale można normalnie je otworzyć niewielką siłą.
Nie ma obowiązku zabierania paragonu, nie ma obowiązku skanowania kodu z paragonu ani nie ma też obowiązku przejmowania się włączeniem alarmu antykradzieżowego: tak w sklepie z ciuchami jak i w Lidlu.
Odkąd są bramki prawie zawsze wychodzę siłowo (bo
A Portugalia biedna jest prawie jak Polska. Biedronka super jest.
Jeszcze taki sok zajebisty dla dzieci tam mają taki kiwi-cośtam.
No jednak częściej jestem w Biedrze niż w Lidlu, ale to ze względu na odległość od domu. Jednak Lidla wybieram.
Komentarz usunięty przez autora