Aktywne Wpisy

kaeres +616

Volantie 0
Mirki mam takie pytanie. Otoz dziecko znajomego jechalo na rowerze i sie wywalilo na nim, ale tak nieforutnnie spadl ze porysował obok auto
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Kto powinien ponosić koszt?
- rodzice dziecka 95.0% (1741)
- wlasciciel auta 3.4% (62)
- polowa wlasciciel auta, polowa rodzice 1.6% (30)
@MelinZgierski: a to spoko, teraz to już nie popieram ukraińców
@MelinZgierski: nie no, moim zdaniem drugie najbardziej skorumpowane, głównie dlatego że jedynie część posłów jest rosyjsko języczna. Natomiast pierwsze miejsce zajmuje rosja gdzie wszyscy posłowie są ruskami.
Oj mógłbyś się zdziwić pochopnie oceniając mój wiek.
Uważam że imigranci ukraińscy są lepsi od jakichś tam z bliskiego wschodu a poza tym wszystko wskazuje że z naszą demografią będziemy skazani na imigrantów. Zresztą już to się dzieje. Nie ma to nic wspólnego z ukrofilią staruszku