Wpis z mikrobloga

Dobra, fajnie... Chwilę pograłem, napisałem chyba z 10 reportów. Da się jakoś dokonać refunda? Przecież oprócz tytułu to nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami. Bugi, lagi, brak podstawowych funkcji, jakaś alchemia, zbieractwo, skakanie, wierzchowce... Nic nie ma sensu.
#zalesie #gry #diablo4 #diablo
shalisek - Dobra, fajnie... Chwilę pograłem, napisałem chyba z 10 reportów. Da się ja...

źródło: obraz_2023-03-18_025807123

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@Holocep: to, że to beta nie zmienia faktu, że nie ma czegoś takiego jak rozdawanie statystyk, interfejs jest lipny, drzewka umiejętności miały być na kształt tych z Diablo 2 a wyglądają na jakiś nieudany nowy wynalazek, brak pełnego tłumaczenia, wierzchowce, skakanie, brak półprzezroczystej mapy. Ta gra ma swoją premierę za 3 miesiące, a wygląda jakby była we wczesnych testach alfa. Jak to włączyłem to myślałem, że się coś p------o i
  • Odpowiedz
@shalisek: nikt nie powiedzial, ze ten build jest ze wczoraj ;) Jest niebo a ziemia w porownaniu z end game betą, w ktora gralem kilka miesiecy temu. O tłumaczenie bym się akurat najmniej martwił, bo Rysław z ekipą robią genialną robotę zawsze i to nigdy nie podlega żadnym wątpliwościom. Od początku bylo mowione, ze czystego singla nie będzie, rozdawania stat nie bylo też w trójce. Interfejs jest spoko, brak mapy
  • Odpowiedz
  • 0
@danob99 a Tobie dalej niech plują w twarz. Powiesz, że pada deszcz i jakoś leci.
Chciałbym pograć w g---o z izometrycznym widokiem, to bym Lost Arka ściągnął.
  • Odpowiedz
brak półprzezroczystej mapy.

@shalisek: A czemu miałaby być ? Już w diablo 3 jej nie było zresztą słusznie, taka mapa sprawia że skupiasz się głównie na niej a sama gra idzie jakby w tle.

brak pełnego
  • Odpowiedz