Aktywne Wpisy

thorgoth +642
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.

fhgd +123
Czy Bitcoin służy do czegoś więcej niż marnowania surowców naturalnych i kupowania narkotyków przez internet?
#gielda
#gielda
#ekstraklasa #pilkanozna #mecz #lechpoznan
źródło: Frabu9mWwAA8Oej
PobierzPoza Szwajcaria same silne lub bardzo silne ligi
@PeterGosling: Oczywiście, że 1/4 LKE dla drużyny z ekstraklasy to wyczyn.
Problemem jest to, do jakiej rangi próbuje się ten wyczyn teraz podnosić. Były tu już znaleziska przyrównujące to do ćwierćfinału LM Legii sprzed prawie 30 lat, czy twierdzenia, że to najlepszy wynik polskiej drużyny w europejskich pucharach od przeszło 50 lat! Znaj proporcjum mocium panie! Jak dla mnie
Dopiero od 2024 LE ma być odpowiednikiem Pucharu Zdobywców Pucharów i w eliminacjach do nich będzie grał zdobywca Pucharu Polski.
A co do wyniku Lecha. Dzięki niemu w następnym sezonie polskie drużyny startują do eliminacji LKE od II rundy,
alez zmieniaja :D