Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na

Kiedysbedeczerwonka +227
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
#popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #cambolife #autostopemnakoniecswiata
Widziałeś przez lata by klapek cokolwiek sam ogarnął? Jedną rzecz? Zawsze ktoś. Klapek stał obok i pierdział do kamery pijackie rzeczy
Bedzie "sprawy zalatwial". Ahahaha. Serio to
najlepsze co dzis przeczytalem.
@Imie_TenSam Jestes moim mistrzem Mireczku od dzisiaj. (ʘ‿ʘ)
Dalej sie turlam... No Ropuch... "Zalatwia sprawy."
Chyba tylko mozna by go do Naziola zabrac to by pomogl polewac. XD.
koncepcja ma wiele zalet . Pelna zgoda.
Ale koncepcja ma jedna zasadnicza wade. Znaczy sie Gape. Pokaz mi chociaz jeden biznes ktorego Gapcio nie utopil.
Kazdy z tych biznesow mial jakis potencjal i szanse rozwoju. Tylko trzeba byloby tego pilnowac, dbac czasami sie poswiecac a nie jak Gapa ktory dostal hajs od widzow na Shop house to spal do poludnia i budzil sie na turbo kacu i opuchlizna w rozmiarze
To jest taka bieda umysłowa, że nawet telefonu
@Imie_TenSam: tylko problem jest taki, że tutaj nie ma ani jednej z tych rzeczy, a sam Gapa jak widać ma pomysły w stylu Ferdka i Waldusia Kiepskiego, tylko z wykonaniem gorzej. Do tego jest podstawowy czynnik: kasa, a wszystko co wymaga użycia tejże kończy się konwulsjami jak u pijaka po zobaczeniu esperalu.
Jakie były kiszonkowe biznesy ?
- DżunQ i Twaróg
Jeszcze mozna znalezc wiecej ale to tak na szybko z pamieci :)
Na zdrowie.