Aktywne Wpisy

Fipaj +40
Napiszę krótko bo nie chce mi się specjalnie rozpisywać. Podczas nadchodzących wyborów swój głos oddam na Konfederację. Podobnie zrobi cała moja najbliższa rodzina tudzież wielu znajomych, których osobiście do tego przekonywałem i zachęcałem.
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest

mackbig +55
Pan Zychowicz w tym materiale świetnie wyjaśnił, że taka narracja wyszła wprost od byłego szefa ukraińskiego IPN nacjonalisty.
Fakty historyczne są takie, że #wolyn był zaplanowany z premedytacją przez UPA. Do wiosek wchodziła pierwsza UPA a za nimi werbowane oddziały ukraińskich siekierników.
Pamiętajcie, że nie ma ukraińskiej propagandy bo na wykopie tak powiedzieli.
#ukrainskietrolle #ukraina #prawdahistoryczna
Moja rodzina ocalala dzieki Ukraincom. A bandy UPA i ich pik to dzialania Kremla.
Mozesz usunac. Zrobie screena.
Obrzydliwa i chora narracja. Niestety za sprawą ukraińskich botów staje się coraz bardziej popularna.
Wszystko, żeby wybielić Ukraińców.
Nie ma potwierdzenia żadnego na twoją głupią teorię. No chyba, że masz?
To tylko potwierdza słowa Zychowicza, że to nie był ludowy zryw jak to przedstawiali Ukraińcy.
wołyń srołyn, rzygać już się chce od wałkowania tago tematu
moderacja mogłaby już was zbanowac bo tylko zasmiecacie tag swoimi wysrywami
Anyway to Ty dzwonisz i to na Tobie spoczywa ciezar dowodow.
Ty masz jakies szurskie gowno. Ja edukacje i relacje naocznych swiadkow wydarzen.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Są coraz bardziej bezczelni. Jak to kiedyś powiedział Pan szurszur naciągać fakty też trzeba umieć bo zaraz podpadnie.
@Niedobry: Tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego właśnie Ukraina utrzymuje i rozwija kult UPA, bo bardzo lubią Kreml ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podałem źródło swoich teorii a ty kiedy podasz?
Bo ja #!$%@? bylem. I onuce widzialem ze 2 ale "Upainca" zadnego.
#!$%@? tam. Trolu.
Jak podasz normalne zrodla to pogadamy.
Na razie nie mam powodu wychodzic poza poziom Twojego belkotu.
Mi placa Niemcy. XD
Chcecie powachac jak pachnie prawdziwy pieniadz?
Szeleszczace nowiutkue Euro. W kazdym kantorku wymienisz. Nie to co Rubelek. XD