Aktywne Wpisy

Eurypides +395

Slavian4k +174
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do

#gorzkiezale #mikrokoksy #silownia
@SaintWykopek Bardzo lubię te ćwiczenia i chciałbym być silniejszy. Chciałem startować w zawodach i miałem w planach zainwestować w prowadzenie przez trenera żeby chociaż raz wystartować ale coraz mniej mi się chce.
@przybywam_z_przeszlosci: to zainwestuj na razie te 2 stówy na fizjo
Ogarnij te filmy - są trzy części i zacznij działać. Ja od siebie dodam, że robię to bardzo nieregularnie, ale
to ile możesz kontuzji zyskać przy martwym, a jakie masz z tego efekty się po prostu nie kalkuluje i lepiej robić innymi ćwiczeniami plecy
@In_thrust_we_trust Robię, z gumą bo jestem cięzki i nie dam rady sam się podnieść.
Ja bym poszedł do lekarza na twoim miejscu.
Ból minął, ale przy ćwiczeniach jak przysiad, wiosłowanie, rumuński martwy czułem miejsce, które wcześniej bolało. Nie był to ból, tylko takie uczucie jakby punkt był cieplejszy od reszty ciała i spięty jakby jakiś skurcz miał mnie złapać. Po kilku
musiałbyś spytać kogoś bardziej ogarniętego. Ja po prostu napisałem z tego co czytałem i oglądałem na yt, że dużo doświadczonych osób nie poleca martwego bo ilość korzyści jest niewspółmierna do możliwych minusów