Aktywne Wpisy

Kindybal_xD +43
#logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw
Ukrainka mówi że facet ma zapierd*lać a ona siedzieć w domu, że jak ma żyć z chłopem 50/50 to facet leci out. Najgorsze że się taki bankomat znalazł i to z polski xD
Ukrainka mówi że facet ma zapierd*lać a ona siedzieć w domu, że jak ma żyć z chłopem 50/50 to facet leci out. Najgorsze że się taki bankomat znalazł i to z polski xD

Grzesiek1010 +8
Mirki jest sprawa
Sprzedałem auto dwóm znajomym w listopadzie Mazda 3 2006r diesel
spisaliśmy umowę odjechały
po 3 msc różowa dostaje wiadomość od jednej z dziewczyn że mazda stanęła na środku autostrady i silnik do wymiany ! + inne wady ukryte ( sugerują że ukryliśmy wady )
chciałem iść na ugodę i dać kasę bo zrobiło nam się szkoda
teraz znowu napisała do różowej że uwaga mechanik koszt naprawy wycenił na równowartość
Sprzedałem auto dwóm znajomym w listopadzie Mazda 3 2006r diesel
spisaliśmy umowę odjechały
po 3 msc różowa dostaje wiadomość od jednej z dziewczyn że mazda stanęła na środku autostrady i silnik do wymiany ! + inne wady ukryte ( sugerują że ukryliśmy wady )
chciałem iść na ugodę i dać kasę bo zrobiło nam się szkoda
teraz znowu napisała do różowej że uwaga mechanik koszt naprawy wycenił na równowartość
W Cell sadze Cell mówi, że zabił Trunksa, zabrał jego wehikuł czasu, żeby cofnąć się do początkowego stadium rozwoju. Którego Trunksa zabił? Bo chyba nie tego, którego znają wszyscy
#dragonball
A cofnął się do poczwarki bo nie mieścił się w wehikule.
Z wehikułu musiał skorzystać, bo trunks zabił androidy więc nie mógł podnieść formy
@Grejt_Sajaman
po prostu lini czasowych jest wiecej, tworza sie za kazdym razem nowe jak ktos miesza z czasem i podrozuje w przeszlosc/przyszlosc
w tym filmiku jest to mniej wiecej wyjasnione
W trunksa rzeczywistości zginęli wszyscy poza trunksem i bulmą. Trunks więc cofnął się w czasie (i rozdwoił rzeczywistość).
W jednej rzeczywistości Goku przeżył, w niej walczyli z tym grubym andkiem 19i androidami 17 i 18 ( z 17 i 18 nie pokazano w historii bo pojawił się Cell). Po wygraniu z 17 i 18 trunks wrócił w czasie do swojej rzeczywistości gdzie pokonał swoje
ale wyjaśniłem wyżej
cell zabił Future Trunksa w rzeczywistości bez Goku i cofnął się w czasie do rzeczywistości z Goku gdy akurat Future Truks był wtedy w tej rzeczywistości (zanim Future Truks wrócił do swojej rzeczywistości i zabił w niej 17 i 18 i zanim Goku i spółka pokonali w swojej rzeczywistości 17 i 18. Pokonali tylko
Ale myślę że odpowiedziałem na pytanie OPa, prawda? @Grejt_Sajaman
No tak bo wrocili do swojej lini (w przyszlosc) z ktorej wylecial. Ja tez popelnilem blad piszac, ze SAMO cofniecie sie w przeszlosc tworzy nowa linie, bo
@guguszp: dokładnie, stworzył on linie czasową która jest bez trunksa ale która była też bez androidów a to jednocześnie trunks który znalazł sposób na zabicie androidów, prawdopodobnie stworzyli z bulma coś na zasadzie detonatora do ich bomb