Aktywne Wpisy

smutny_kojot +23
Tylko przypomnę blackpillowcom jak aktualnie wygląda narzeczony naszej księżniczki popu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #blackpill #roksanawegiel #roxycarbon
#przegryw #blackpill #roksanawegiel #roxycarbon

staryalkus +8
2 tygodnie spędziłem na wolontariacie w obozie w Oświęcimiu
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
#strava #rower
80 dolarów za rok Strava? Trochę kogoś poj...
Dobrze, że zauważyłem i anulowałem subskrypcje.
Kończy mi się w kwietniu, nie wiem czy automatycznie mogą ściągnąć z karty kase, ale i tak ta którą mam podpiętą już jest nie ważna :D
Jakieś alternatywy do Strava ?
#strava
Ja mam 60, no ale żeby używać nie musisz mieć płatnej. Alternatywa zależy od tego jakich funkcji potrzebujesz, które są płatne w Stravie.