Aktywne Wpisy

Masterpolska94 +188

#polityka #andruszkiewicz
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #

Uknułem taką hipotetyczną teorię.....
Wcześniej pisałem, o strejlał, że to blef łysej pałki, jakoby go porzuciła.
Przyjmijmy czysto hipotetycznie, że to prawda.
A jeżeli tak, to teoria ta jest taka, że po pijackim żebrolajcie, ten od rogatywki wkurzył się na łysą pałkę, aż tak, że wykorzystując dużą dżunQ przekazali strejlał informacje o sposobie postępowania łysej pałki względem strejlał . Tj publikacji jej wizerunku, w internecie, na yt w dwuznacznym świetle itd oraz wszelkiej manipulacji względem niej Ta dowiedziawszy się o prawdziwych intencjach łysej pałki, względem siebie i instrumentalnym traktowaniu postanowiła zostawić dziadzię.
Co Wy na to?
"Przyjmijmy czysto hipotetycznie, że to prawda..."
Hmm albo Ropuchowa, albo inny "milosnik-zazdrosnik" z tych Ekspatow.
Tam pewnie sa takie nieudaczno-pokraczne kreatury jak ten lysy cpunek albo "Rambo-Pan Kleks od kapieli z chlopcami".
Hmmm...