Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#!$%@? koncertowo :( straciłem kobietę która była dla mnie złotem, wskoczyłaby za mną w ogień, ja debil brałem to za pewniak i doprowadziłem do tego ze się bardzo od siebie oddaliliśmy aż w końcu odeszła. Ona próbowała, chciała o mnie zawalczyć, zawsze była i dbała o moje potrzeby a ja… miałem #!$%@?, jaranie ziola i PS całymi dniami. Nie widzialem jak wszystko się #!$%@?, jak robi się smutniejsza z
#!$%@? koncertowo :( straciłem kobietę która była dla mnie złotem, wskoczyłaby za mną w ogień, ja debil brałem to za pewniak i doprowadziłem do tego ze się bardzo od siebie oddaliliśmy aż w końcu odeszła. Ona próbowała, chciała o mnie zawalczyć, zawsze była i dbała o moje potrzeby a ja… miałem #!$%@?, jaranie ziola i PS całymi dniami. Nie widzialem jak wszystko się #!$%@?, jak robi się smutniejsza z
pieknylowca +37
XD, nie znalazłam Chada na tinderze (czyt żaden mnie nie dał w prawo) więc będę czekać aż ktoś z nich zagada #p0lka #przegryw #zwiazki #tinder #rozowepaski

I teraz pytanie. Czy:
a) Wielebny naprawdę nie widzi tych cech (grzechów) u siebie?
b) Wielebny dokładnie wie, że za każdym razem kiedy go porwie szaleństwo uaktywniają się u niego wszystkie wspomniane trzy cechy na raz, ale ponieważ ma przekonanie, że stoi na czele armii, która walczy że złem (sam siebie już nazywał "generalem"), nie może się do tego przyznać, bo byłby jak bokser przed wejściem na ring, który opowiada przeciwnikowi o tym, że właśnie zwichnął rękę w nadgarstku.
Proszę o rzeczowe, naukowe podejście do zagadnienia. Emocje zostawmy na boku :)
Dziękuję Czcigodnym.
b) Wielebny się zmaga
@CzcigodnyNiewierny: według mnie wierzy. Przynajmniej w kwestii tego, że jest ponad pewnymi zasadami. To książkowy przykład narcyza.