Aktywne Wpisy
myszka231 +6
Jestem zmęczony i brakuje mi energii, a 8h snu mi nie wystarcza. Jak śpię bez budzika to 9-11h (rzadko bez budzika). Jak wstanę z łóżka to mam uczucie ciężkiej głowy, zwykle szybko mija.
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie

Galeria-Widgeta +301
Dla mnie dobry deal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
@Vamyss: Raczej wątpliwe. Skoro bombardowania całej Ukrainy nie przekonały USA do przekazania ATACMS to ten incydent też tego nie zrobi. Czekam niecierpliwie aż USA udostępni nagranie tego incydentu. Sam jestem ciekaw co odwalili Ruscy. Bo w celowe uderzenie myśliwcem w napęd drona nie chce mi
Dla mnie, ruzzkie głupki po prostu robią rzeczy, które wydają się na tyle idiotyczne, że są po prostu zwyczajnie REALNE do zrealizowania. To małpy :D
@Koniasz: ci debile latają 25m od amerykańskich niszczycieli. Nie ma rzeczy niemożliwych dla przepitego mózgu
@Heavenhell: Przecież USA już jakiś czas temu ogłosiło że udostępni materiał wideo z incydentu xD.
@apee: 25 metrów od. A uderzyć celowo w śmigło drona co mogło doprowadzić też do katastrofy własnego myśliwca to raczej inny kaliber. Moim zdaniem łatwiej byłoby takiego drona zniszczyć po prostu podlatując blisko i dając pełny ciąg. Raczej