Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rogogon5: Szacunek dla młodego, pal licho z klubem ale nie ugiął się przed jakimś frajerem który chciał skompromitować tego klub w obronie KOBITEK.

Wulgarny przedstawiciel Jude Gangu na koniec skompromitował się ciosem o sile -3 w skali Boforta i salwował się użyciem gazu pieprzowego w nieistotnej sprzeczce.

W Krk bez zmian od 1906.
  • Odpowiedz
@Rogogon5: Szacun dla gościa i mówię to jako kibic Cracovii. Typowy Kraków jest typowy wystarczy wyjść na osiedle XXX lecia czy Azory i można pozbyć się całego uzębienia w jeden pechowy wieczór. Nigdy nie zrozumiem tej śmiesznej wojenki, w pracy mam 60% ludzi za Wisłą, 30% za Cracovią i reszta to Wieczysta bo mieszkają obok stadionu i kilku ziomków za Hutnikiem jakoś potrafimy odnosić się do siebie z szacunkiem, oczywiście
  • Odpowiedz
@Herman88: Otóż nie wczoraj xd za moich czasów, rzeczywiście tak było ale komórek nie było żeby nagrać xD i jeszcze dzban do neta to wrzucił. Nic tylko a nawet nie będę dalej pisał. Idę ligę mistrzów oglądać xd
  • Odpowiedz
@Rogogon5: miałem takiego kolegę / znajomego w bloku. Kibic Wisły, jak zresztą większość z mojego bloku. Wracałem kiedyś późno skądś tam i spotkałem jego i jego ziomka w autobusie, jedziemy razem i nagle ten chłop wyczaił, że z tyłu jedzie jakiś koleś w szaliku Cracovii.
To ten mój znajomy i jego ziomek zaczęli się czaić, że albo jak tamten wysiądzie albo nawet jeszcze w autobusie go dojadą i zabiorą mu
  • Odpowiedz
@Rogogon5: Nie powinien śmigać w czapce ACAB, do tego ma dużo szczęścia z tym że trafił na takich co mu względnie nic nie zrobili, szacun że się nie ugiął, ale w następnym przypadku o wiele rozsądniej zwyzywać swój klub niż być za niego kaleką.
  • Odpowiedz