Aktywne Wpisy

#pracbaza #programista15k #przegryw czy #wygryw
mogło być lepiej, ale w sumie 25.5 lvl here to jeszcze czas na robienie porządnych pieniędzy
mogło być lepiej, ale w sumie 25.5 lvl here to jeszcze czas na robienie porządnych pieniędzy

Julius_90 +3
Pytanie: czy dużo osób tutaj często zmieniało prace, miejsce zamieszania, znajomych ? Ze znajomymi ze starego miejsca nie utrzymujecie kontaktu, znajdujecie nowych albo i nie, wykonujecie całkowicie inny zawód nie związany z ostatnim, po jakimś czasie wszystko w nowym miejscu zaczyna was #!$%@? i znów zaczynacie od nowa, tak jak by mieć kilka żyć. Zawody jakie wykonywałem to np monter dźwigów osobowych, żołnierz, wróżka, sprzedawca dywanów, agent ubezpieczeniowy, trener koni wyścigowych, płatny
Tak dla przypomnienia macie link do wpisu w którym elita internetu chwali się jak to np rzucali plecakami i zeszytami przez okno. Tylko pytanie do kogo należały te zeszyty i plecaki, bo podejrzewam że do kogoś na dnie klasowej hierarchii.
https://wykop.pl/wpis/69497859/jakie-byly-wasze-ulubione-szkolne-zabawy-na-przerw
Dla jednych zabieranie plecaka i wrzucanie go do damskiej szatni to niewinna zabawa, dla innych to powód to traum i lęków które będą uniemożliwiały normlane funkcjonowanie. Ale co ja gadam ofiary same są sobie winne i niech idą na terapie a nie się nad sobą użalają ehh
#przegryw #depresja #samotnosc #psychologia
szkoła dla mnie osobiście była miejscem neutralnym mimo że byłem introwertykiem przegrywem od zawsze.
ale twoje znalezisko jest ciekawe więc łap plusa
@Daqnny: to niezłe przegrywy co se jeżdżą na wycieczki szkolne i chleją z oskariatem xDDD. Nic dziwnego że nie widziałeś znęcania się nad przegrywami bo nawet nie wiesz kim jest przegryw.
Myślisz że ten chłopak z filmiku mógłby se jak gdyby nigdy nic popić ze szkolnymi oskarkami na wycieczce szkolnej? xD
Bo właśnie to jest przykład szkolnego przegrywa nad