Aktywne Wpisy

Graner +84
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
sabboko +34
#ukraina Hhahahaah

@NaglyAtakGlazurnika
#gastronomia #pasibus #mcdonalds #jedzenie71
A co do tego 2pak ostatnio próbowałem i to jest na dosłownie 2 kęsy, Burger jeszcze mniejszy niż wypasik
@damianooo8: może i ceny są wyższe niż w McDonald's, ale przynajmniej - porcje są mniejsze, mięsa jest mniej, no i moja satysfakcja z jedzenia jest znacznie gorsza. Z dowozu zresztą też. Jedyne w czym wygrywa Pasibus z McD to ilość majonezu w burgerach i ściemnianiu klientów że wcale nie są sieciówką.
@
Swoją drogą widać że Piotrek reklamą sam się zajmuje z pomocą "koleżanek" z marketingu. Z McDonald's powinien kopiować strategie marketingowe. Jak oglądnie dużo reklam McD to zauważy że burgery do zdjęć trzeba dawać kobietom z małymi rączkami, żeby burger wyglądał na większego dzięki gry proporcjami. A można też dawać do reklam duże burgery na tle małych napojów i
@Ogau: zmieścisz go calego do buzi i jeszcze zostanie miejsce na frytki. I nadal będziesz miał dość miejsca na oddychanie.
Doklej sobie do tej zielonej terenówki sałatę, dokręć burgera na dach, #!$%@? wielkie logo pasibusa. Będzie lepszy efekt niż z takich antyreklam w socialmediach.
Czemu już na ladach nie ma dystrybutorów z
@MrPawlo112 Na, maja lolale w całej Polsce. Siecowka Agory to jest aktualnie. @NaglyAtakGlazurnika A to Piotrek tam dalej coś robi? Kiedyś się tu jeszcze udzielał.
Jak juz tu jestem to zapytam, kiedy w historii pasibusa @Iudex burger mial 200g? Kiedy odbyl sie downsing i co to znaczy?
Strasznie dziwne sie to miejsce zrobilo, 99% rzeczy, ktore sie tu czyta to po prostu klamstwa lub totalny brak wiedzy, przykre zycie macie panowie. Nie trace wiecej czasu na dyskusję :) Pozdrawiam was serdecznie :)
@Iudex: No w pasibusie to tak, chodziło mi, że niby mcdonalds też tak zrobił. A nie zrobił xd