Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +10
Ja j---e co się o--------a...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...
@biedny_huop ogarnij się....
To stąd te Wykopki na moim IG...
Jezus...
Drugi p---b, jak ten z moimi fotami w pokoju i spustem na monitorze...

źródło: temp_file7245052676969247670
Pobierz
Oksim +530
Znalazłem nowe hobby!
P------------e mlmowców do knf i kas.
Czemu do knf? - bo udzielanie porad inwestycyjnych po takim „kursie” jest nielegalne. Pani z infolinii na początku twierdziła żebym dzwonił do UOKiK, ale po wytłumaczeniu, że sprzedają poradniki inwestorskie, stwierdziła, że w sumie to może ich zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu do kas? - bo pewnie nie płacą podatków od tych wypłat w krypto
P------------e mlmowców do knf i kas.
Czemu do knf? - bo udzielanie porad inwestycyjnych po takim „kursie” jest nielegalne. Pani z infolinii na początku twierdziła żebym dzwonił do UOKiK, ale po wytłumaczeniu, że sprzedają poradniki inwestorskie, stwierdziła, że w sumie to może ich zainteresować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu do kas? - bo pewnie nie płacą podatków od tych wypłat w krypto

źródło: Kursy inwestorskie - piramida finansowa_page-0002-imageonline.co-merged
Pobierz
Szukam jakiegoś fajnego monitorka 34' do programowania, no i od święta do pogranka. Moje wymagania to wlaśnie 34 cale, fajnie jak by byl lekko curved i koniecznie z portem usbc zeby jednym kabelkiem zasilać macbooka i przesylac obraz, cena najlepiej do 3k cbl. Ktos cos? Pozdro!
@nick230: Hej, dzięki za odpowiedź! Fajny, tylko jedyne co mnie boli to niski refresh rate -> 61Hz :/
Rozważałem PHILIPS 34B1U5600CH tutaj jest 120Hz, albo Samsung LC34J791WTR 100Hz, nie będą lepsze?
Niestety miałem ograniczony budżet, ale poza tym jestem bardzo zadowolony. Brałem wcześniej innego lg niezakrzywionego i nie dałem rady pracować bo mój wzrok nie sięgał do rogów.
Ale te modele co podałeś to VA, nie IPS.
@reconn: Ciężko w to uwierzyć ale.. nie wszystkie monitory są do grania.