Aktywne Wpisy

deiceberg +10
devopsiak +52
Mój kumpel magazynier: iphone, czapka lagerferda, buty balanciagi, bluza hugo bossa
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza

#ukraina #archiwum
Chcę tylko wykluczyć że drugi wpis był na przykład o ludobójstwie w kongu albo nie dotyczył jakiejś ruskiej zbrodni.
https://i.imgur.com/LstG0dP.png tu masz zapisane bo na webarchive sie nie udaje zapisać
tu zaś oryginał https://wykop.pl/wpis/70668653/ukraincy-zegnaja-swojego-bohatera-da-vinci-oczywis
Też tak myślę, dodatkowo próbuje wyłudzać zdjęcia dowodów osobistych i paszportów od innych użytkowników. Moderacja nie reaguje.
@printf: pozwalasz się nie zgodzić z tym że @BayzedMan pytał o konkret? Możesz to jakiś uzasadnić?
A teraz powiedz mi za jakie ludobójstwo odpowiada Prawy Sektor, bo albo manipulujesz albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Bayzed to troll który wykorzystuje sytuację zaistniałą na Ukrainie do trollingu w imię dobrych intencji. Wielokrotnie wyśmiewał rzeź wołyńską przekręcając upowskie przysłowia jak "pamiętaj Lasze, że wykop jest nasze", piętnując jednocześnie osoby które rzadają pamięci ofiar Wołynia, nazywając onucami i rosyjskimi agentami.
Jednocześnie nie wie nic o relacjach polsko ukraińskich na temat Wołynia bo mieszka na wyspach. Ot Błazenman
@Aquamen: Pokaż mi jeden taki przykład działania tego osobnika przed 2022 rokiem. Bo potem byli też tacy którzy wykorzystywali rzeź wołyńską do szerzenia swojej antyukraińskiej propagandy więc jeśli ten osobnik jest odpowiedzią na rzeczywistych agentów ruskiej propagandy to sam
Wiec jak ktoś pisze ze każdy kraj ma skrajnych nacjonalistów prawicowych
następnie kolejny odpisuje
Nie każdy taki kraj ma na swoim koncie ludobójstwo
Żarty sobie robisz? On ma to konto od roku pod tą nazwą tutaj.