Aktywne Wpisy

thruster +54
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +92
Czy przerabialiscie swoje konsole?
Wiaze sie to z utrata grania w multi na nieoryginalnych grach czy na wszystkich?
Jakie sa plusy jakie minusy ?
Rozumiem ,ze dla nowych edycji konsoli nie ma jeszcze softu do zrobienia modyfikacji?
Ktos z was to robil? O jakie wersje konsoli chodzi - te ktore sa nie do obejścia
@Griffith sama przeróbka nie oznacza od razu piractwa, ale wszyscy wiemy po co większość to robi. Przy następcy nvidia już ogarnie i nawet modchip nie pomoże bo nie będzie w stanie wsadzić dziurawego bootloadera. W sumie chyba właśnie za to że byl tam kod Nintedo udało ich się szybko
https://www.reddit.com/r/SwitchPirates/wiki/before/ poczytaj sobie
ale nie można zrównać piractwa i kradzieży. przez skuteczną akcję marketingową dużo ludzi chętnie mówi że piractwo to kradzież
NIE- piractwo to piractwo, a kradzież to kradzież.
zatem możesz mieć swoje uprzedzenia do piractwa, ale nie nazywaj go kradzieżą
to jakbys szukal NOWEGO telefonu sprzed 6 lat, powodzenia