Aktywne Wpisy

kopek +32
Dziedzictwo Hogwartu 8/10.
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem

cotozazycie +4
Co sądzicie o takim skrajnym mieszkaniu? Powinny być optymalne pod względem ceny/odgłosów sąsiadów?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kupnomieszkania #dom #budujzwykopem #remontujzwykopem
#pytanie
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kupnomieszkania #dom #budujzwykopem #remontujzwykopem
#pytanie

#przegryw #pomoc #depresja #smutnazaba #psychologia #problemypierwszegoswiata
A psycholog też nie pomaga tylko tyle że się wygadasz. Równie dobrze można se pamiętnik pisać i efekt podobny...
Ewentualnie jeśli ktoś mocno potrzebuje usłyszeć jakikolwiek motywujący i pokrzepiający głos, ale zwykle za wiele to nie wniesie ¯_(ツ)_/¯
@viciu03: ale coś trzeba robić. Psycholog albo psychiatra, albo równolegle. Próbować. Samo nie przejdzie
Widzę że też chcesz sam sobie pomóc, więc mireczku działaj, mówię to ja, jako osoba z #depresja i daje radę samemu bez leków i lekarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@booYa_CTD ot taki kiepski czas których mam sporo. Od 9 lat mniej więcej mam różne wahania nastroju, gorsze momenty więc na poprawę raczej nie ma co liczyć ale też myślę że skoro przez
Nie sądziłem kiedyś że takie coś mi pomoże, owszem nie jest słodko, bo dziś pije i mam nawrót tych myśli ale jestem świadom że to dla mneiw tym momencie chwilowe. Co do depresji, szukania rozwiązania, zawsze szukałem wsparcia, "ojca", kogokolwiek w starszych osobach, z którymi mi się fajnie rozmawia, ale jednak ja byłem zawsze ten co #!$%@? wszystko. po ostatnije
@JanTadeusz chce się czuć lepiej to na pewno. Natomiast nie zostałem nigdy zdiagnozowany więc ciężko mi stwierdzić czy jestem na coś chory jeśli chodzi o sferę psychiczną. Mam wrażenie, że wiele osób twierdzi, że na depresję chorzy są a nigdy nie byli u lekarza psychiatry np