Wpis z mikrobloga

#danielmagical #patostreamy Kuzwa, czlowiek moze sie nie umyc jednego dnia bo jest #!$%@? po robocie, nie chce mu sie ale zrobi to nastepnego dnia. Jaja u chlopa jak nie umyjesz raz dziennie to zaczynasz czuc smrod kwasnego sera spod czapy. Zbiera sie tam takie #!$%@?, ze wstyd bylo by bez umycia wsadzic do mordy bydlaka nawet dziwce. Ja generalnie nie wyobrazam sobie dnia bez kapieli wieczorem. Jak mozna położyć sie do łóżka, przytulic sie do kobiety czy nawet wejsc #!$%@? w posciel. Ok ale do czego pije. Ile tucznik nie myl sie ze zachorowal na stuleje? ile trzeba sie nie myc zeby miec czarne palce i paznokcie? (tak wiem, jak pracujesz na budowie to 5minut i takie masz, ale on nie pracuje nigdzie). Jakim brudasem trzeba byc zeby zyc tak jak tucznik i sie nie myc? jakim trzeba byc chorym umyslozo zeby z takim gosciem jak tucznik sie wiazac? Przeciez troche ogarnieci ludzie np jak Jachimek odbili od tucznika i poprostu go olali. Nie jestem lekarzem i moze teraz powiem cos glupiego, CZY TUCZNIK BADAL SIE NA AIDS?
  • 6
@Kot89: Broń Boże żebym bronił obłudnego tucznika, ale analogicznie do budowy - na melinie brudzisz się w 5 minut, a co do mycia to większość czasu miska do kąpania jest zajęta więc ten tego… ( ͡° ͜ʖ ͡°)