@pokornaagnieszka476: A swoją drogą, im bardziej #!$%@? sprawę Grooveera i moją reakcję wobec niej, tym lepiej. Więcej ludzi zauważy, jakim ściekiem stał się ten portal.
zaraz zostaniecie tu sami i zaczniecie szukać onuc między sobą. Założę się.
@Aquamen: wyjaśnili Cie już na hejto, a teraz wróciłes i tu robisz syf. Chcesz sobie pogadać o sukcesach wielkiej rassiji to won na pikabu, przynajmniej nie będziesz musial translatora używać
@Smarek37: oczywiście, że znam paru Rosjan, chętnie ich pozdrowie. Bardzo mili ludzie. Szufladkujesz ludzi ze względu na narodowość, to się nazywa ksenofobia.W każdym kraju są dobrzy ludzie i tacy jak Ty niestety.
@Aquamen: a czyli jeżeli kilka procent społeczeństwa jest normalna to już cały kraj jest spoko. No fajny tok myślenia. Czemu ci "dobrzy" ludzie chcą wymordować inny naród? I nie wyjeżdżaj mi tu teraz z Wołyniem bo ja się pytam o obecny stan. Skoro teraz żyjemy w cywilizowanych czasach to proszę mi wyjaśnić czym kierowana jest ta forma dobroci?
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aquamen: wyjaśnili Cie już na hejto, a teraz wróciłes i tu robisz syf. Chcesz sobie pogadać o sukcesach wielkiej rassiji to won na pikabu, przynajmniej nie będziesz musial translatora używać
Halo Halo
Ty lepiej nie walcz o prawdziwą wolność w tej rOsji, bo tam się za to z okien wypada.
Rozmrozili cię dzisiaj czy jak?
Informacja z pierwszej ręki: rOsja to szambo tego świata. Pozdrów tam znajomych.
@RazumichinZiK: tyle, że jak to mówią rosja to stan umysłu :P