Wpis z mikrobloga

koleś zadał zwykłe pytanie, a w komentarzach ukrofile robią sobie żarty, "hehe był u mnie i osobiście mnie przeprosił". Jestem ciekaw czy bylibyście tacy jajcarze, gdyby zginął ktoś z waszych bliskich. Większość komentujących to pewnie ukry, stąd 0 przejęcia się, że zginął polak bo według nich nas się nie przeprasza tylko morduje

#ukraina #bekazlewactwa #4konserwy
Pobierz
źródło: Zrzut ekranu 2023-03-9 o 21.41.25
  • 25
@mamabijeatataniezyje: tych którzy śmieją się z ludzkiej tragedii więc są ku temu przesłanki, a nazywanie kogoś onucą bo zadaje trudne pytania lub niezbyt mile widziane jest po prostu żałosne. Dla tej rodziny to zapewne tragedia ale dla wykopków to oczywiście powód do kręcenia beki, można przypuszczać, że nie czują więzi bo to nie ich rodacy zginęli
@muchatse: bo koleś oczekuje przeprosin, jakby to jemu się należały, więc na głupie pytania dostaje głupie odpowiedzi. Jak wspomniałem, nie ma jednogłośnego stanowiska, że SZU są za to odpowiedzialne. Co więcej, nie przyznają się do tego. Trzeba więc zachować rozsądek i nie oskarżać, póki nie wydano wyroku. Mają przepraszać, bo wykopki siedzące przy komputerkach stwierdziły, że to oni? Nikt z wykopków nawet nie był na miejscu i wie tyle, co inne