Aktywne Wpisy

JavierDaY +92
Apel do wszystkich, którzy świętują w majówkę. NIE MIESZAJCIE ALKO Z ENERGETYKAMI. Przestałem pic przez problemy z sercem, od roku nie wypiłem nic. Dzisiaj jestem na majówce z ziomkami i z kolezanka akurat jestem w szpitalu, bo jej serce zaczęło wariować. Ma stan przedzawałowy, a tez była taka fifarafa do robienia drinków z energolami.
hanysiatko +47
Czy każdy #rozowypasek #rozowepaski musi być taki idiotyczny?
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce
Restart, reinstall i reimagine nie pomogły. Tzn pomogło na moment, ale zaraz znowu problem się pojawiał.
Valve dało kod RMA i wczoraj nadali paczkę z "zamiennikiem".
Myślałem, że naprawią tamten, ale być może im się to nie opłaca.
Jeżeli dobrze pamiętam to miałem go jakoś od pazniernika. Zdążyłem przejść na spokojnie rdr2 i trochę pograć w mniejsze gierki. Tam licznik czasu gry trochę czasami oszukuje, ale przegrałem na nim ok 80h.
#steamdeck #valve
ja to samego cyperpunka mam grubo ponad 100h a to tylko jedna z pozycji. RDR2 tez jest :)
Znalazłem po SN co mialem i wsyświetla mi:
Taicang Huaying Electronic Materials Co
Wygląda jak nowy. Pachnie jak nowy, ale lewy trackpad brzydko brzęczy i póki co nie mogę nic zainstalować. Łączy się z WiFi, zainstalował aktualizacje, steam runtime do jakiejś gierki, ale gierki już nie. Z poziomu linuxa też nie chce zainstalować przez steama.
Pobiera jakieś dane, bo sklep się wyświetla, ale #!$%@? nie chce zainstalować gierki.
Odłożę go na kilka godzin, bo mam pełno roboty i nie chce się
Na niskich obrotach chodzi ładnie, a na wysokich chyba wolałem tamten drugi.
No nic. Potestuje na spokojnie ;)