Aktywne Wpisy

EvilToy +170
Po co się tak obnosić ze swoją orientacją? Toleruje takich ludzi i nie dyskryminuje, ale ich upodobania seksualne powinny zostać w domu. Nikogo nie obchodzi komu Bosak wkłada.
#neuropa #bekazprawakow
#neuropa #bekazprawakow

ol_Io +373

Babeczka zaleciła mi serie 4 zabiegów higienizacji co kolwiek to znaczy (obstawiam, że to jakiś skalking głęboki) każdy z tych zabiegów bodajże 450zł, ale w pakiecie jak kupie 4 to taniej XD i zastanawiam się na ile skuteczny ten zabieg jest i czy serio potrzeba aż 4 zabiegów by to wszystko usunąć? Bo czytałem w opiniach, że ta klinika lubi właśnie naciągać na ilość tych higienizacji i zanim zaczną coś leczyć to najpierw trzeba zrobić serie takich zabiegów.
Zastanawiam się na ile to skuteczne i czy po prostu nie będzie tak, że bedą mi tego kamienia zbierać po trochu by własnie zgarnać za 4 wizyty a nie np dwie? Bo wolałļym nawet zapłacić więcej, ale mieć uczucie, że jest to robienie na miarę możliwości moich zebów. Co doradzicie? Zabiegu szukam w #krakow, a byłem w PerioCare na konsultacji u pani profesor
#stomatologia #dentysta #
Nie bardzo rozumiem ile miałbyś mieć tego kamienia, że potrzebne byłyby aż 4 wizyty. Ja zawsze - czy prywatnie czy na nfz - czyściłem zęby z kamienia podczas jednej wizyty. Najdłużej siedziałem na fotelu przy takim zabiegu 50 minut ale dentystka była bardzo dokładna, oglądała na bieżąco postępy pracy jakimś mikroskopem (?) i dodatkowo robiła jeszcze piaskowanie i fluoryzację. Jak coś to zrobię reklamę - stomatologia krawczyk w krakowie na
Kiretaże?
Higienizacja, czyli skaling naddziąsłowy i poddziąsłowy, a także piaskowanie zębów, to podstawa w leczeniu chorób dziąseł oraz przyzębia. Przy zaawansowanych stanach niekiedy trzeba ją wykonać na dwóch wizytach, gdy już dziąsła się
W tym gabinecie PerioCare jest profesor Kinga Grzech Leśniak z tym że ona na tą chwilę zajmuje się tylko konsultacjami.
Kiretaż to co innego niż skaling. Jest droższy dlatego zakładam, że o to chodzi.
Kiepskie te konsultacje skoro po ich odbyciu nie wiesz dalej co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)