Aktywne Wpisy

kleopatrixx +78

Kruk_98 +43
Pierwsza dobra i rzetelna recenzja w polsce starfielda jaką widziałem na youtubie, gratulacje @arkadikuss , w końcu ktoś kto rozumie że recenzja powinna rozbijac gre na czynniki pierwsze i je analizować zamiast powiedzieć A MI SIE GRA FAJNIE, 9/10
#starfield #gry
#starfield #gry

- byciem kobietą
- byciem innego koloru skóry
- bycie gejem/lesbijką/trans
- bycie innej narodowości
- bycie brzydkim/brzydką
- bycie grubym/grubą
- bycie niepełnosprawnym
- bycie bezpłodnym/bezpłodną
Wiecie.....przypomina mi to szkołę, gdzie seby i inne patusy również kierowali się tego typu kryteriami, aby znaleźć kozła ofiarnego, na którego można zrzucić wszystkie katastrofy i przewinienia tego świata i jednocześnie pobić i doprowadzić do samobójstwa, aby potem powiedzieć, że zabił/zabiła się bo (wyżej wymienione kryteria). Ciekawe jest to, że tego typu osoby skończyły jako patologia osiedlowa, alkoholicy, menele itd.
#przegryw #wykop #pdk #4konserwy #bekazlewactwa #bekazprawactwa
Kobiety mają tak ciężko na wykopie, a jeśli któraś zada jakiekolwiek pytanie na wykopie to dostaje 5x więcej odpowiedzi w porównaniu do niebieskiego paska, o atencjuszkach, które pokażą wino czy kawałek twarzy i dostają za to setki plusów nie wspominam. Przypomnieć ci może aferę w której chora psychicznie typiara oskarzyła tatuażystę o molestowanie bez żadnych dowodów, wpis wisiał na wykopie przez tydzień, a ona sama nie poniosła za to
Komentarz usunięty przez autora
- byciem innego koloru skóry - jak się uważa, że tylko biali mogą być rasistami - krytyka słuszna
- bycie gejem/lesbijką/trans - Jak uważa się, że trans kobieta to kobieta, że ktoś kto nie chce umawiać się z
Z Pawłowicz I jej tuszy naśmiewają się od lat. Ostatnio modne jest też zdjęcie z krową szydło.
Wygląd to pierwsza rzecz którą widzimy i oceniamy u drugiego człowieka. Odkryłeś Amerykę
Nie wolno wchodzić w interakcje, bo cykl mikrobloggera się ZAWSZE zamknie.