Aktywne Wpisy
tesknilam_ +24
Dlaczego w Polsce nie ma żadnej rozsądnej opcji politycznej? Do wyboru mamy oszustów z PiSu, ich lustrzane odbicie PO, pokręconą Konfederację, komunistów z Lewicy. Czy nie może powstać jakaś rozsądna opcja, szanująca Polaków, która przyłoży się do poprawy stanu tego państwa? Czy chodzi tylko o to aby się dopchać do władzy, nakraść i udawać, że cokolwiek się robi mając przy tym szalone postulaty? #4konserwy #neuropa #pytanie

gardzenarodowcami +171
no to macie protest przeciwko inflacji wiecznie prawicowcy narzekali, że protesty odbywają się w sprawach nieistotnych (XD) jak np walka o ludzkie prawo aborcyjne, a nie np o wysoką inflację przyjdziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)? oczywiście wiem, że tego nie zrobicie bo nie będzie pasował wam organizator, będą przeklinać i ktoś pomaluje farbą elewację co jest przecież większą zbrodnią niż ogólnopolskie roohanie nas w du*ę przez pisowców. Wyprzedzając

Możecie polecić jakiś ściągacz do łożyska 6328, dostęp możliwy jedynie między kulkami łożyska, więc ściągacz musi mieć specjalne łapki w miejsca kulek. Znalazłem jedynie Beta za 900 zł, ale do jednorazowego użytku trochę szkoda tyle wydawać. Może można łatwo zrobić z czegoś takie łapki i zespawać ściągacz?
Mam jedynie zdjęcie z wyjętym łożyskiem, łozysko jest na widocznym walku sprzeglowym, żeby go wyjąć trzeba rozpolowic silnik.
@AdamES z doświadczenia wiem, że takie rzeczy się nie udają, ewentualnie jakbym coś przyspawał i użył młota bezwładnościowego to moze
@AdamES: co ty w ogole mowisz. przeciez na walku tam jest najpewniej dosc luzne pasowanie. wcisk to tam bedzie w karterze, dlatego jak juz to trzeba grzac karter dookola lozyska. i nie, to tak nie wyjdzie raczej, zbyt ciasne pasowanie. taki motyw jest spoko jak mozesz zagrzac karter i i jednoczesnie schlodzic lozysko, ale to tylko opcja przy montazu a nie demontazu.