Aktywne Wpisy

thruster +54
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +92
Zastanawiam się nad zakupem, Switcha... ( Nigdy nie posiadałem, żadnego nintendo - zawsze PS )
Warto kupować, czy może wstrzymać się i oczekiwać na kolejną wersje konsoli?
Czy jest w co grać? Prosiłbym o listę gier godnych polecenia;Chcę uniknąć sytuacji, że ogram 2 tytuły i konsola pójdzie do szafy
Chodzi mi switch po głowie od dłuższego czasu... przez zelde/pokemony i mariany tylko mam dylemat... Switch czy PSVR2
@Artorias_x11:
1) to, że wejdzie kolejna wersja konsoli nie oznacza, że na switcha nagle przestaną działać wszystkie wydane do tej pory gry..
2) wpisz na yt "best switch games" - bo skąd ktoś może wiedzieć, czy wolisz strategie, wyścigi, rpg, czy platformówki.. jeśli na PS nie lubisz czegoś, to nie działa tak, że na NS to polubisz.
@Artorias_x11: czekaj, wyciągnę moją kryształową kulę z szafy i wyczaruję jakie tytuły lubisz.
no juz mirasy jak zwykle jak posluszne psy podsuwajcie swoje propozycje, a pan bedzie odrzucal po kolei.
Ale jak ograłeś tylko podstawową fabułę w Odyssey to co się dziwisz XD