Wpis z mikrobloga

@RumperPrumper: tak, rcki, ale to już rzadko jest jedną substancja, często kilka zmieszanych. Kupując kryx jesteś skazany na łaskę lub niełaskę mieszającego temat bo nigdy tak naprawdę nie wiesz co dostaniesz, loteria. Metaamfetaminy praktycznie w Polsce nie ma.
@kidi1 kryształ to nie jest nazwa własna żadnej substancji, a zdaje się, że o to właśnie pytał op
  • Odpowiedz
@RumperPrumper: nie ma co się kierować tym jak materiał wygląda ponieważ są różne metody syntezy o błędach w sztuce nie wspominając. Od identyfikacji są testy, a nie osiedlowe plotki.
Btw, Ty mdma też po nosie waliłeś?
  • Odpowiedz
@RumperPrumper: to masz tutaj kryształek bezcennej narkomańskiej wiedzy, całkowicie za darmo: mdma nie wali się po nosie bo biodostępność przy tej metodzie podania jest parszywa. Znacząco gorsza niż przy oralu, long story short marnujesz 3/4 wciagnietego materiału.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: chlopie ja to dobrze wiem ale pigul juz nikt nie sprzedaje, ja jestem z czasow gdzie jadlo sie wisienki, kwasy to byly baby na rowerze a feta j----a palonym plastikiem. Teraz mieszkam poza Polska i dostep do prawdziwych smakolykow mam o wiele prostrzy.
  • Odpowiedz