Koledzy hejterzy, myślałem, że to przeróbka xD Hołmstejing, przepraszam, hotel z obsranym papierem w kuble na śmieci hahahaha. Wyobrażam sobie minę Twaroga, która wynosi gówno jak z kociej kuwety. Bareja normalnie. A to wszystko za 18 dolków xD Zamiast za tą cenę pojechać sobie do czystego hotelu z basenem to kto normalny wybierze takie warunki? To jest hit. #raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
@mexicofan czepiasz się na siłę. W wielu krajach kanalizacja nie nadaje się do spuszczania w niej papieru, podpasek czy innych wynalazków, które Europejczycy wrzucają do kibla. Przecież tam u nich w Azji to standardem jest nieużywanie papieru toaletowego w ogóle.
@Usvart wybacz, ale dzialający kibel to podstawa na takim urlopie. Szczególnie, że nikt biedny nie jedzie do Kambodży na wypoczynek zważając na ceny biletów lotniczych. Mi to zwisa, że ktoś mieszka w takiej chacie. Ale już oferowanie tego swoim widzom uważam za żałosne.
@mexicofan: w basenie Śródziemnym też takie coś było (może jeszcze jest). Kiedyś na Cyprze w restauracyjnych toaletach papier do kosza się wrzucało. Chodzi o to ze na nizinnych terenach kanalizację przepompowują. Male obiekty, w tym restauracje miały #!$%@? pompy które zapychały się papierem. W hotelach nie było z tym problemu. Nie wiem jak to dzisiaj tam wygląda ale znając ich podejscie do życia, pewnie tak samo.
@vitovia ja wiem i rozumiem, że w wielu miejscach na świecie to norma. Mnie bawi, że ktoś to oferuje swoim widzom, którzy mu wierzą i ufają. A w tej samej cenie są hotele z basenem, plus gospodarzowi nie trzeba przywozić z Polski fantów w postaci kabanosów i kaszy.
@mexicofan: Właśnie skończyłem oglądać live Łysego i muszę nawet przyznać, że gadał dziś z sensem. Co do tych kibli to norma w tamtych rejonach świata i co to ma wspólnego, że ludzie Gapciowi ufają czy nie. Przecież wiadomo, że goście Gapcia i Łysego jadą do nich, żeby się spotkać ze swoimi idolami a nie dla tego, że mają jakieś super miejscówki czy dobre żarcie. W tym wypadku szanuje ich wybór i
@Wielki_Szu_internetow Nie zgodzę się czy każdy sam widzi, bo wszystkie negatywne a nawet neutralne wpisy są usuwane ( ͡º͜ʖ͡º) Wiesz, według pozostawionych komentarzy można uznać, że pan Marcin to rodzinny człowiek, który za swoje dzieci skoczy w ogień ¯_(ツ)_/¯
@mexicofan: leciałem do Tajlandii i miałem przesiadkę w Katarze - Doha, tam przycisnęło mnie na kupę, zrobiłem co trzeba podtarłem i wrzuciłem do kibla, wszystko się zatkało. Od razu przyleciało dwóch gości w prześcieradłach i odtykali. Jedno z najnowocześniejszych lotnisk na świecie.
@mexicofan: Praktycznie w całej Azji nie można wyrzucać papieru do kibla. Nie istotne czy to będzie Hilton czy najtańszy hotel. Widzisz, gdybyś tworzył kontent na youtubie i powiedziałbyś takie coś na wizji, to ludzie twojego pokroju by cię zjedli w komentarzach, że #!$%@? się znasz. Taki wasz obraz hejterki.
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Nie wiem jak to dzisiaj tam wygląda ale znając ich podejscie do życia, pewnie tak samo.