Aktywne Wpisy

Baby domagają się żeby szkoła zapewniała darmowe podpaski bo jak to argumentują "okres może przyjść wcześniej niż się spodziewają"
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow

kopek 0
Szukam fajnej nazwy na stronę gdzie będę zamieszczał swoje fotografie - głównie krajobrazy.
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Szukam jakiejś dobrej gry, która nie jest jakoś mega wymagająca, ponieważ mój laptop nie pociągnie dużo.
Szukam czegoś dobrego, żeby odreagowywać pracę, do tej pory przeszedłem kilkukrotnie EU III, raz Wiedźmina 3 z dodatkami i gothica KM. Polećcie coś, bo netflix już mnie meczy.
#wiedzmin3 #rpg #grypc #strategie #pc
-Assassins Creed od 2 części wzwyż,
-Batman Arkham(1 część dość liniowa, pozostałe to otwarte światy),
-Dishonored
-Dying Light
-Mad Max
-Mafia 1(remake) i 2
-Sleeping Dogs
a jak lubisz też filmowe gierki z dobrą historią to produkcje Cage'a typu Heavy Rain, Detroit:Become Human albo coś od Telltale,
- 7 Days to Die (dobra do coop-a)
- Conan Exiles
- Dying Light
- Styx: Master of Shadows
- Subnautica
- Valheim
- XCOM 2