Aktywne Wpisy
yourgrandma +58
#wykopoweprzeboje
Wygrała kategoria country. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (wiem, że biauek usunął infinite scroll ale pls, postarajcie się przejrzeć w miarę możliwości...)
#muzyka #country
Wygrała kategoria country. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (wiem, że biauek usunął infinite scroll ale pls, postarajcie się przejrzeć w miarę możliwości...)
#muzyka #country
Polejmnie +454
Polka chwali się przemytem na Facebooku. Oczywiście bez żadnych konsekwencji
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
#bekazlewactwa #polskiepato #polska #granica
KONTO NAPRAWDĘ PERFECT hodowane 6 lat i piszę teraz z żołnierzem zawodowym.
Chłop po 30 w związku małżeńskim dzieciaty..
Wszyscy znaj widoczni na fb profil żony również, status że w związku małżeńskim od 2016r, zdjęcia ze ślubu...
Żona taka typowa lekko przy kości miła pani z kasy #damskiprzegryw
Publikują wspólne posty ostatni w święta choinka miłość..
Normalnie już dawno wysłałbym żonie SS"y jak mi wysyła filmy jak się brandzluje mówi co by ze mną nie robił czego w łóżku nie potrafi..
Z tego konta rozbiłem już kilka małżeństw bez żadnego wahania daje mi to zawsze ogromną satysfakcję... Kontakt z byłym żonami niektórych spermiarzy mam cały czas.
Ale teraz mam dylemat moralny spory..
Wysłałbym jej ale...
UWAGA chłop ma broń na jednostce i w domu też...
Wygląda na niezrównoważonego opowiadał jak zabił trzech talibów w Afganistanie i widział dużo śmierci boję się że mógłbym mieć ich na sumieniu w sensie jego rodzinę gdyby mu odbiło...Co wy byście zrobili? XD
#przegryw #tinder #badoo #zwiazki #seks #pytanie #zdrada
#bron #wojsko #policja #psychologia
@LonNon: aha ...
szkoda "typowa lekko przy kości miła pani z kasy"
Nie no...Chyba nie wyśle..Potem usłyszę w TV że mąż rodzinę i siebie odstrzelił i będę o tym do końca życia myślał że jakbym trzymał mordę na kłódkę to by żyli...
Boję się xd
Komentarz usunięty przez autora
Albo na jego fejsie opublikować i po prostu sam się sobą zajmie z upokorzenia