Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

mamabijeatataniezyje +242
#!$%@? mój ojciec to jest rekin biznesu.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smiesznie by bylo jakby sad uznal ze wypowiedzi ktore ten ktos podrzuci spelniaja przeslanki tego art.
Nawet wczoraj o tym pisałem w jakimś komentarzu, że zaczęła się operacja na Wolskiego, bo jest wylew kont z farm trolli. Na Wykopie również.
Im o to chodzi, że masz myśleć o ego Wolskiego, a nie o tym co mówi. Można go nie lubić, Bartosiaka tak samo, ale działają w słusznej sprawie
Dokładnie. Po #!$%@? w ogóle @wolskiowojnie odpisuje na takie zaczepki? Przecież im właśnie o to chodzi. Prorosyjski kanał na YouTube ma codziennie po 70 - 100 tys. wyświetleń (czyli całkiem dużo) i już kilka razy słyszałem w nim groźby względem kurczaka, Bartosiaka, wulgaryzmy i oskarżenia do generałów... Skrzypczaka zwłaszcza.
Moim zdaniem jakiekolwiek PRAWNE działania mijają się z celem. Skoro imponuje im Rosja... to i metody powinny być... ;)
Taki mądry jesteś ? Pewnie książki czytałeś i teraz taki cwany. Jeszcze mi powiesz, że do szkoły chodziłeś? Haha amator.
@ArtBrut: ty tak poważnie? XD
Wolski bez przerwy #!$%@? bzdury na każdy temat. Po prostu raz na jakiś czas uda mu się z czymś trafić, co wcale nie jest dziwne jak codziennie robisz milion przewidywań. Jest on kompletnym dyletantem i mitomanem. Wiedzy nie ma żadnej, a te jego wszystkie "kontakty" to są różne konta na twitterze od których przekleja informacje.
@ArtBrut: akurat Wolski sam najlepiej dyskredytuje, wywalonym ego, wyzywaniem wykopków i newsami z dupy. Rosja tu nie jest do niczego potrzebna xd