Aktywne Wpisy

Pixario +361
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

@Ynfluencer: nie bo społeczeństwo będzie im wmawiać że są jeszcze większymi przegrywami skoro posuwają silikonową lalkę w zaciszu swoich mieszkań. Spermiarze chwilę się pobawią ale zaraz dadzą sobie wmówić że ich rolą jest betaorbiterstwo i simpowanie do karynek dla których są którymiś w kolejce. Także to będzie dobre rozwiązanie dla prawdziwych mgtow a nie farbowanych beciaków.
Obecnie ciśnienie spermy tak ich rozsadza, że aż wylewa się uszami, są gotowi wyruszyć na wyprawę i zabijać smoki, byle zaroochać.
A taka lalka to jak wiadomo rozwiązanie lepsze od walenia gruchy, bo ono jeszcze tylko pogłębia frustrację i spermiarstwo.