Szukam drukarki atramentowej, kolor, Wi-Fi, tanie zamienniki do +/- 500 zł. Znalazłem Brother DCP-T220 jednak jest za około 700 zł. #drukarki #drukarka #druk
@lukasz67: wh mnie do 500 ziko nic ciekawego nie znajdziesz... jak nie polecałem kiedyś HP... (sam mam Brothera DCP-357C - już ponad 10 lat) tak dziś mój wybór padł by na HP Ink Tank Wireless 419 Atrament Kolor WiFi USB. Drukarka w cenie ok 700 zł. Tusze bardzo duże 135ml czarny i 70ml kolory - oryginały ok 40 zł/sztuka na allegro komplet zamienników w tej cenie :) wydajność na ok 15
@drtusz: doktorze z czy ta twoja drukarka co proponujesz ma wymienne głowice ? :) w razie gdyby miało im się przyschnąć i by były do wyrzucenia ? razem z drukarką ?
@yokash: najlepiej nie dopuścić do takiej sytuacji :) Masz możliwość wymiany głowicy w tej drukarce, aczkolwiek musisz się liczyć jednak z koniecznością skorzystania z pomocy serwisu i kosztem za nową głowicę. Dotyczy to wszystkich drukarek atramentowych, nie tylko sprzętu który Ci zaproponowałem. Dlatego też w sytuacji gdy wiesz, że będziesz drukował sporadycznie rekomenduje się drukarki laserowe. Pozdrawiam!
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link