Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +116
Jak śmiesz zarabiać aż niespełna 800 euro ROBAKU?! To krzywdzi wielomiliardowe zagraniczne korpo, ich prezesi i akcjonariusze płaczą nocami, bo przez Ciebie musieli zrezygnować z zakupu sześćdziesiątego dziewiątego penthouse’u inwestycyjnego 15 m2! Widzisz, co narobiłeś?!
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
Wprawdzie psiembiordzy podnieśli ceny bo hehe inflacja (którą sami wywołali), zyski rekordowe, Ciebie nie stać na wynajem za cały miesiąc pracy, bezrobocie minimalne, ale Ty robaku masz pracować na swojego pana, który zarabia na Tobie kilkanaście razy
Kolczaneiro +21
Mojego kolegę #programista15k a tak naprawdę #programista30k właśnie zwolnili z dnia na dzień wraz z 30 innymi osobami w biały dzień.
Takie uroki pracy b2b (╯︵╰,)
#programowanie
Takie uroki pracy b2b (╯︵╰,)
#programowanie
Szukałem sobie prostej niby informacji, jak duże były siły niemieckie w okupowanej Polsce w latach 1939-1945
Dużo różnych źródeł, szacunki od sasa do lasa, pomyślałem, a może ten symulator AI, taki mądry przecież niby jest...
Taką oto mundrość dostałem w odpowiedzi... => obrazki
NSZ faktycznie miało pewien kontrowersyjny epizod - Brygada Świętokrzyska rzeczywiście prowadziła z Niemcami rozmowy, w efekcie doszło do zawieszenia broni i polskie oddziały przeszły swobodnie przez linie niemieckie. Miało to jednak miejsce pod koniec wojny i dzięki temu udało się jednostce przejść na stroną zachodnich aliantów. Tu trochę więcej na temat
https://histmag.org/polski-ruch-oporu-cztery-organizacje-ktore-uksztaltowaly-polski-ruch-oporu-w-czasie-ii-wojny-swiatowej-13325
Ale skąd on do cholery dorzucił do kociołka samoobronę chłopską (nigdy o nich żadnej wzmianki nie widziałem) albo Legiony Polskie... to już naprawdę nie wiem.
Jako darmowy odrabiacz lekcji chatGPT jest zwyczajnie nieprzydatny, a wręcz szkodliwy.
Odpowiedzi chatGPT na zarzuty o kłamstwo w komentarzach.
#chatgpt #historia #nsz #iiws
zobaczysz jakie jaja będą
edit, nic nie odpowiada na nic, coś im się zawiesiło
tym razem w miarę ogarnął, czasem mi moskwę wrzuca, jak znajdę to wstawię
Jak dla mnie ktoś go tego nauczył.
Sam dostałem shadow bana po wrzuceniu na tt grafiki w temacie German Death Camps, nagle wszystkie moje memy bez względu na treść zaczęły być oznaczane jako treści wrażliwe, a w wynikach wyszukiwania mój profil nie istnieje, nawet jak wpiszesz dokładny login. Dopiero podanie bezpośredniego linka doprowadza do profilu. O zbudowaniu jakiegokolwiek zasięgu mogę zapomnieć. Mimo że miałem kilka
乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ