Aktywne Wpisy
ArszeMeister2 +99
#frajerzyzmlm #mlm I co to za pytanie? XD oprócz tego ze kolejna naiwna reklamuje to gowno.

mirko_anonim +29
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
#energetyka #pytaniedoeksperta #pytanie #motoryzacja #samochody #tesla
32 miliony samochodów ale ile z nich jest w trasie a ile jest podłączone do kabla i robi za bufory w sieci energetycznej? Bo to będzie tak na oko jeden jeżdżący na dziesięć stojących przy kablu i robiących za retencję energii + kilka rzeczywiście ładowanych.
A kto powiedział że w użyciu będzie tyle samo elektrycznych co spalinowych?
Mam nadzieje że trolujesz, bo naiwność stojąca za Twoim pytaniem "na poważnie" to raczej przypadek dla psychologa.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: podaję odpowiedź: nie.
boisz się, że UE nałoży jakieś ograniczenia energetyczne na komputery?
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie sprawdź sobie jaki jest statystyczny przebieg każdego z tych 32 milionów aut. Wyjdzie, że będzie to parę kWh dziennie
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Jakby nagle wszystkie konie zamienić na samochody spalinowe, to po paliwo w aptekach by były kilometrowe kolejki i nawet ograniczenie do dwóch litrowych puszek dziennie nie pomoże. Że co? Że apteki
Mowa o teoretycznej sytuacji gdy z dnia na dzień wszystko zostaje wymienione 1 do 1.
@tos-1_buratino: Sugeruję wyp****** elektryczny propagandziarzu i kłamco xD
@abraca: Ja myślę, że będzie dokładnie na odwrót. Zobaczymy jeszcze czy przypadkiem lewica nie przegnie pały i nie zmieni się nastawienie europejczyków do tego co robi obecnie UE i czy nie każą tym dzbanom wypieprzać na bruk.
Aha, a czy jak wchodziły