Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +203
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
WielkiNos +382
Stoi od miesiąca, a naprawa miała wynieść 3300 bo na tyle się ugadaliśmy. Dziesiątki wykonaych telefonów i udało się ustalić datę odbioru ale z kwotą 6300 :(((
Mam umówionego prawnika i wbijam z policją. Płacę 3300 i na resztę się nie zgadzam. Policja pomoże mi wyjechać z warsztatu, bo majster mówi że nie odda fury, a ja nie mam zamiaru się szarpać. Umowy nie spisaliśmy więc ja nie mam obowiązku zapłaty, a on może się sądzić. Przeciągnął naprawę o 3 tygodnie i policzył 2x tyle. Przy okazji rozwalił akumulator na mrozie, ale może wymienić jeśli tylko chce xd
Miał ktoś tak? Będę nagrywać
#motoryzacja #samochody #mechanikapojazdowa #mechanik
Skończyło się na 200 lub 300 zł, jak przyszedłem z była kobitą z profesji prawniczej, która towarzyszyła i nie odezwała się nic, ale wyglądała na suke prawniczkę xD. Albo dają auto albo pały. I dali auto, 300 i się żegnamy.
Z tą
@Snurq: to się dzwoni i mówi że "wyszło to i to, będzie drożej" i fakaj babola
powiedziałem mu że to nie z nim się umawiałem tylko z jego pracownikiem więc ja mu daje trójkę
jakieś nagrania rozmowy czy coś masz?
Wiadomo, jakieś bardziej skomplikowane rzeczy i tak jeżdżę konsultować z zaprzyjaźnionym mechanikiem, którego cenię za uczciwość. No, ale niestety partaczy nie brakuje i jeszcze trzeba