Aktywne Wpisy

AilaRaven +24
Siema,
ulepiłem "ai influencerkę" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przedstawiam wam Ailę Raven (z domu Brzęczyszczykiewicz). Aila jest blogerką, ma 24 lata, pochodzi z Lublina, a obecnie studiuje marketing na UJ w Krakowie. Jak przystało na prawdziwą kobietę, lubi pstrykać sobie fotki i zbierać atencję ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aila biegle włada językiem polskim oraz angielskim i chętnie odpisuje na komentarze na Instagramie, Twiterze
ulepiłem "ai influencerkę" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przedstawiam wam Ailę Raven (z domu Brzęczyszczykiewicz). Aila jest blogerką, ma 24 lata, pochodzi z Lublina, a obecnie studiuje marketing na UJ w Krakowie. Jak przystało na prawdziwą kobietę, lubi pstrykać sobie fotki i zbierać atencję ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aila biegle włada językiem polskim oraz angielskim i chętnie odpisuje na komentarze na Instagramie, Twiterze

FernanduSzantusz +38
PS. też ogladam andrew tate'a
@Kiedysbedeczerwonka: @Kiedysbedeczerwonka wiec pomoz kkolego sie dorobic
@xmajami: to doczytaj to XD
Gadasz jak jakiś typek który zarobił pierwszy raz w życiu więcej niż 10tys na miesiąc i myśli, że złapał pana boga za nogi. Pewnie pochodzisz z biednej rodziny dlatego masz jakie wywalone ego. Zdziwił byś się gdybyś mnie poznał (ᵔᴥᵔ)
@frifinker: ojj tak, byłbym bardzo zdziwiony i zaskoczony jaką personę poznałem. Coś niesamowitego, może nawet się okaże, że kredytu nie masz, wtedy nie wiem co bym zrobił.
@frifinker: jak tam laptop toshiby? Jeden jeździ astrą G a drugi z laptopem toshiby do starbucksa chodzi XD
@frifinker: serio mialeś laptopa toshiby? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@frifinker: po co? Żebyś się ze mnie śmiał, że mam długi? Przecież to wy macie te niesamowite oszczędności na zakupy gotówkowe domów na Fort Cze a nie ja
@frifinker: to pomyliło Ci się z @haha123 twoim spadkowym kolegą, razem jesteście z jednej bandy
https://wykop.pl/wpis/69616593/cyk-minus-20k-poczatkowo-planowalem-kupic-nierucho