Aktywne Wpisy

Spawixon +784

rivers666 +106
Polska kuchnia jest żenująca. Za każdym razem, gdy słyszę, jak jakiś spierdox twierdzi, że hurr nie ma nic lepszego niż rosołek i kotlecik durr, to prukam.
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z

Tauron naliczył mi 300 zł jakiejś opłaty handlowej za dwa miesiące od nowego roku. Nie zmieniłem taryfy na taką jak chcieli i za to mam placic. Można się od tego jakoś odwołać?
@Thorus88: Dostales w listopadzie/grudniu list z informacja o zmianie oplaty wraz z nadejsciem 2023roku i zapewne to zignorowales.
To nie byla zmiana umowy na taka jaka oni chcecli, tylko oni mieli obowiazek cie poinformowac, ze oplata wzrosnie i jesli chcesz tego uniknac mozesz zmienic umowe. Nie zrobiles tego, wiec raczej nie ma opcji na unikniecie oplaty, za usluge ktora
Dodatkowym plusem tej taryfy jest to, że nie mogą cię obciążyć za